Här är bästa knepet för att fixa toppbetyg på nationella proven

Publicerat: 2018-23-2

Att oroa sig inför nationella proven är vanligt bland skolungdomar. De nationella proven är väldigt viktiga, för vissa elever är de till och med betygsavgörande. Men med ett enkelt knep kan man komma superförberedd till provet – läxhjälp via My Academy.

Kom förberedd till nationella proven – här skickar man in ansökan och blir kontaktad inom 24 timmar!

Snart är det dags för nationella proven för alla svenska skolelever. Det kan vara tufft att lyckas kombinera både de vanliga studierna med studier inför de nationella proven och något av de två kan bli lidande. Därför är det en bra idé att ta hjälp av en studiecoach från My Academy.

Studiecoacherna från My Academy är själva studenter på några av landets bästa universitet och har därför god kunskap inom de aktuella ämnena men också bra kunskaper kring effektiv studieteknik. Tillsammans går eleven och studiecoachen igenom vad som behöver göras och jobbar sedan för att nå elevens mål.

Genom att tillsammans jobba fram en studieteknik som fungerar för varje elevs unika behov blir läxläsningen mer effektiv och eleven kommer märka att läxläsningen blir både enklare och roligare, oavsett om man pluggar inför ett nationellt prov eller lär sig ett nytt räknesätt.

Många gånger blir studiecoachen också mer än bara en läxhjälp. Då studiecoachen ofta ligger närmare i ålder än till exempel en förälder blir studiecoachen ofta något av ett bollplank och förebild, någon att prata med helt enkelt. För Catrins son gjorde läxhjälpen stor skillnad på betyget:

– Vår son har gått från F till C på ett halvår i gymnasiefranska årskurs 2, Han är jätteglad och tycker lektionerna är roliga när han numera kan hänga med i franskan.

Kom förberedd till nationella proven – här skickar man in ansökan och blir kontaktad inom 24 timmar!

Nästa artikel