Extrajobbet som verkligen gör skillnad

Publicerat: 2017-6-10

Att jobba extra under studietiden är något de allra flesta gör. Dock är det inte alltid jobbet känns så viktigt utan mer något man bara gör för att få in lite extra pengar för att dryga ut studiestödet. Men som studiecoach hos My Academy gör man verkligen skillnad hos eleven man hjälper, samtidigt som man lägger en stabil grund inför sin egen framtid.

Hos My Academy får man chansen att hjälpa en medmänniska samtidigt som man putsar till sitt eget CV. Här är ansökan.

Som studiecoach hos My Academy blir man mer än en vanlig läxhjälp. Som studiecoach får man en chans att påverka en annan människas liv. Efter att man antagits hos My Academy matchas man ihop med en elev som bäst lämpar sig för båda parter.

Därefter träffas studiecoachen och eleven ett par gånger i veckan där coachen hjälper eleven att nå de betyg som krävs för att komma in på ett visst program eller hjälper till med studieteknik för att motivera eleven.

Ofta blir det en långvarig relation där studiecoachen får en roll som mer liknar en mentor än en läxhjälp. Då åldersskillnaden inte är lika stor som hos en förälder eller lärare är det många gånger lättare att nå fram till eleven på ett personligt plan, något som främjar både studieresultat men många gånger också elevens hela synsätt på studier.

På väg ut i arbetslivet är studiecoach det perfekta extrajobbet då en studiecoach inte bara gör skillnad i en annan människas liv utan på samma gång hjälper sig själv. Genom att vara studiecoach får man kunskap om sig själv. Man får bland annat lära sig pedagogik, ledarskap och hur man motiverar någon annan, alla viktiga punkter som arbetsgivare värdesätter högt.

Vill man få chansen att påverka en ung människas framtid och kanske rentav få en vän på köpet samtidigt som man bättrar på sitt CV avsevärt är My Academy helt rätt.

Hos My Academy får man chansen att hjälpa en medmänniska samtidigt som man putsar till sitt eget CV. Här är ansökan.

Ansökningskrav

  1. Har fyllt 18 år
  2. Har goda ämneskunskaper på gymnasienivå
  3. Studerar vid högskola eller universitet alternativt planerar att göra det
  4. Kan jobba minst två uppdrag á 2 timmar (totalt 4 timmar) per vecka under minst 1 års tid
  5. Kan kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift
  6. Accepterar att My Academy genomför en bakgrundskontroll mot brottsregistret
Nästa artikel