Här är alla nya och uppgraderade funktioner för STIGAs robotgräsklippare

STIGA har förbättrat och uppgraderat deras kabelfria robotgräsklippare.
Här går vi igenom uppdateringarna – för att du ska få koll på alla nya funktioner.

Hitta din nästa robotgräsklippare hos STIGA och få tid över till annat – här finns alla modeller. 

Med STIGAs robotgräsklippare behöver man inte längre gräva ner en begränsningskabel vid installation. Istället sker installationen, och eventuella ändringar, direkt i STIGA.GO-appen. I appen är det enkelt och smidigt att ställa in klippgränser för roboten. 

STIGA har en trygg och solid trådlös teknologi med kontinuerlig 4G-kommunikation, och STIGAs robotgräsklippare klipper i olika klippriktningar och mönster. Det minskar arbetstiden, förbättrar energieffektiviteten och ger en frisk, grön gräsmatta.

Om du redan äger en kabelfri robotgräsklippare från STIGA har du säkert fått ett meddelande om att en ny och förbättrad version har släppts av appen. Här är alla nya funktioner och möjligheter i appen

Prioritera om områden 

Nu kan du enkelt välja klippzonernas ordning för din robotgräsklippare. Den uppgraderade ”zonprioritering”-funktionen låter dig organisera klippzonerna direkt i appen. Du kan helt enklet prioritera om de områden som ska klippas av roboten efter dina önskemål.

”Håll dig borta”-funktion

Trots att robotgräsklipparen är ute och klipper kan du njuta av din gräsmatta. Med den nya ”Håll dig borta”-funktionen kan du tillfälligt utesluta ett område från klippområdet. Du kan enkelt välja detta område i appen.

Tillfälliga klippfria-zoner

Nu kan du spontant njuta av din gräsmatta när som helst. Genom att använda STIGA.GO-appen kan du enkelt markera ett område där robotgräsklipparen inte ska klippa under en viss tidsperiod. 

Varning för hinder

Det är nu enkelt och smidigt att bekräfta hinder direkt i appen. När roboten stöter på ett hinder minst tre gånger med ett avstånd på högst 80 cm mellan stötpunkterna kommer det att identifieras som ett hinder. 

En push-varning skickas till användaren när robotklipparen återvänder till laddningsstationen och alla hinder som upptäckts under klippningen visas på kartan. Du kan då välja att antingen ta bort hindret från gräsmattan, markera hindret som fast på kartan eller ignorera varningen.

Lätt utkörning från laddstationen 

Roboten rör sig lätt och smidigt. Roboten beräknar den snabbaste vägen tillbaka till laddningsstationen, vilket ger mer tid för klippning.

Cashback och gratis datapaket

Om du ännu inte har investerat i en robotgräsklippare från STIGA är det nu ett lysande tillfälle att göra slag i saken. 

I år har nämligen alla som köper en kabelfri robotgräsklippare chansen på cashback. Läs mer om detta genom att klicka här. 

Som om inte det vore nog så erbjuder man även nu gratis datapaket under hela robotens livstid. Inga extra kostnader tillkommer. Och man får även 5 års garanti på alla STIGA-robotar. 

Hitta din nästa robotgräsklippare hos STIGA och få tid över till annat – här finns alla modeller. 

Nästa artikel