Guide: Allt du behöver veta för att välja rätt robotgräsklippare

Robotgräsklippare blir en allt vanligare syn i trädgårdar landet runt – men vilken av alla modeller ska man egentligen välja? I den här artikeln guidar vi dig rätt.

Vilken STIGA robotgräsklippare passar din trädgård bäst? Vår robotväljare hjälper dig – hitta din robot nu!

När vårsolen gör efterlängtad comeback växer gräset ofta snabbt, och då vill man gärna vara redo med en robotgräsklippare som gör gräsmattan grön och fin igen.

Hos STIGA finns det flera olika populära robotgräsklippare att överväga nu i vår, och i den här artikeln hjälper vi dig att hitta rätt robot till just din gräsmatta.

Inför årets högsäsong för gräsmattan har STIGA lanserat nya robotgräsklippare av högsta kvalitet. Oavsett vilken typ av trädgård du har så finns det en robot för dig, då STIGAs autonoma robotgräsklippare är utformad för att möta behoven hos varje användare.

Vilken STIGA robotgräsklippare passar din trädgård bäst?

Ett bra sätt att börja är att besluta om man vill ha en kabelfri robotgräsklippare eller en robotgräsklippare med begränsningskabel

STIGAs nya A robotgräsklippare arbetar helt utan någon kabel, och  Installationen görs via STIGA.GO-appen och de virtuella klippgränserna är helt anpassningsbara. Smidigare än så blir det knappast – och avancerad teknologi säkerställer att robotgräsklipparna kan arbeta effektivt och exakt. 

Just nu har STIGA dessutom en Cashback-kampanj för kabelfria robotgräsklippare. Läs mer om den genom att klicka här.

Bland STIGAs stora och förbättrade utbud av robotgräsklippare märks inte minst den populära modellen STIGA A 1500 –  som vet exakt var, när och hur gräset ska klippas.

Förbättrat och utökat utbud 

STIGAs förbättrade utbud av autonoma robotgräsklippare innebär att det finns modeller som passar trädgårdar i alla storlekar, från de minsta till de största.

Som vi varit inne på tidigare så finns det även flera olika robotgräsklippare med begränsningskabel, som ger dig en välmående gräsmatta med minimal ansträngning. Här hittar du alla populära modeller med begränsningskabel

Ytterligare två starka skäl att välja en STIGA robotgräsklippare är att du nu får upp till fem års garanti och dessutom gratis datapaket under hela robotens livstid. Inga extra kostnader tillkommer. 

Vilken STIGA robotgräsklippare passar din trädgård bäst? Vår robotväljare hjälper dig – hitta din robot nu! 

Nästa artikel