STIGA Park – kraft året runt

STIGA Park är ett innovativt kraftpaket – för hela året. 
Med en åkgräsklippare från STIGA kan du enkelt hantera alla utmaningar i din trädgård.

Utforska alla STIGA Park åkgräsklippare här.

STIGA Park är en unik och mångsidig gräsklippare som med fördel kan användas året runt. 

Denna kraftfulla, och samtidigt smidiga, åkgräsklippare är en maskin byggd för att hålla genom årtionden – och i över 45 år har STIGA utvecklat och förbättrat Park för att ligga i teknisk framkant. 

STIGA Park är en året runt-maskin med många olika tillbehör. Den kan nämligen hantera allt från gräsklippning till lövuppsamling, jordbearbetning och snöskottning. 

Perfekt för större trädgårdar 

Om man har en trädgård av modell större är Parken således en lysande investering, då den klarar av alla typer av utmaningar. Att klippa gräset med Parken är en enkel och smidig upplevelse året runt. 

STIGAs bensindrivna åkgräsklippare är smidiga att manövrera, bra på multiclip och hanterar utan problem stora trädgårdar och grönområden. Park har ett frontmonterat klippaggregat – som ger dig full kontroll på klippningen,  och gör det enkelt att klippa alla hörn av trädgården.

Att en så pass stor och kraftfull maskin också är smidig att manövrera kanske kommer som en överraskning initialt. Men här har man lagt fokus på en smidig design – och Parkens midjestyrning (50:50) gör det lekande lätt att svänga runt buskar och träd. Denna användarvänliga design gör att den även är pålitlig i mindre trädgårdar. 

Komfort i toppklass

Användarvänligheten är även påtaglig i Parkens komfort. Med en justerbar stol och ergonomisk styrning sitter man bekvämt under hela klippningen. Den ergonomiskt utformade kontrollpanelen och en omformad pedal innebär att du inte behöver bli trött eller få ont i kroppen. 

Över till prestandan. Med en kraftfull motor är även de tuffaste och mest kuperade gräsmattorna en enkel match för Park. Gräset klipps med perfektion med en uppsättning knivar av högsta kvalitet. 

Med en STIGA Park blir det enkelt och smidigt att hålla gräsmattan och trädgården i toppskick – året runt. 

Utforska alla STIGA Park åkgräsklippare här.

Nästa artikel