Sommaryran är tillbaka: ”Äntligen dags igen”

Publicerat: 2024-2-5

Succén upprepar sig! I juni är det återigen dags för Sommaryran.
– 48 miljoner ska lottas ut till Sveriges kanske lyckligaste postnummer, säger Rickard Sjöberg, en av Postkodlotteriets ambassadörer som kommer vara på plats vid vinstutdelningen.

Erbjudande: Köp din lott senast 31 maj för chans att vinna i Sommaryran. Lottpris 180 kr + produkter från Pernilla Wahlgrens hudvårdsmärke L’Acuila på köpet (värde 556 kr).

Jubel, glädjetårar och artistunderhållning. Under förra årets Sommaryra, som landade i Umeå, var stämningen på topp. Rickard Sjöberg delade ut guldkuvert på löpande band till vinnarna.

– Nu är det äntligen dags igen! I juni ska 48 miljoner lottas ut till Sveriges kanske lyckligaste postnummer, säger Rickard Sjöberg.

Sommaryran kommer äga rum på ett torg i en stad någonstans i Sverige dit vinnare, grannar, familj och vänner bjuds in.

– Det blir musik, TV-inspelning och garanterat festlig stämning! säger Rickard Sjöberg.

Hälften av vinstsumman delas mellan samtliga lottköpare i det vinnande postnumret, och andra hälften mellan lottköpare i den vinnande postkoden.

För att ha chans att vinna tillsammans med grannarna i Sommaryran behöver man betala för en Postkodlott i maj. Om man köper sin lott senast 31 maj får man produkter från Pernilla Wahlgrens hudvårdsmärke L’Acuila på köpet (värde 556 kr). En lott kostar 180 kr per månad, och man kan avsluta sin prenumeration när man vill.

Så här gör man för att köpa sin Postkodlott:

  • Klicka på en av länkarna i den här artikeln för att komma till Postkodlotteriets hemsida.
  • Välj antal lotter som du vill ha i din prenumeration, och fyll i personlig information.
  • Välj betalsätt och betala.
  • Du har automatiskt chans att vinna i Sommaryran, och får dessutom produkter från Pernilla Wahlgrens hudvårdsmärke L’Acuila på köpet (värde 556 kr).

Erbjudande: Köp din lott senast 31 maj för chans att vinna i Sommaryran. Lottpris 180 kr + produkter från Pernilla Wahlgrens hudvårdsmärke L’Acuila på köpet (värde 556 kr).

SOMMARYRAN

I Sommaryran ska 48 miljoner kronor lottas ut till ett vinnande postnummer någonstans i Sverige, och sedan fördelas vinsten mellan de som har en lott och bor inom postnumret.

Hälften av vinstsumman delas mellan lottköparna i det vinnande postnumret, och andra hälften mellan lottköparna i den vinnande postkoden.

Hur många lotter du har och hur länge du har haft dem avgör hur stor del av en Sommaryravinst du får. Det beror också på hur många personer som har en lott inom ditt postnummer och om du har extra mycket tur och bor i den vinnande postkoden.

Postkodlotteriet är ett prenumerationslotteri. En lott kostar 180 kronor per månad. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Vinster Varje Dag är en annonssida i samarbete med Svenska Postkodlotteriet. För mer information om lotteriet besök gärna vår hemsida: www.postkodlotteriet.se. Har du funderingar över något? Då är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice så hjälper vi dig! 👉www.postkodlotteriet.se/kundservice/kontakta-oss

Nästa artikel