Goda skäl att gå med i Postkodlotteriet i maj!

Publicerat: 2024-2-4

Nästan en miljon svenskar har redan tagit steget att gå med i Postkodlotteriet – ett av Sveriges största lotterier. Här är några goda skäl till att du också borde gå med!

Erbjudande: Köp din lott senast 31 maj för chans att vinna i Sommaryran. Du får första månaden för 59 kr (ord. pris 180 kr/mån).

1. Du har nya vinstchanser varje dag

Många svenskar vet inte om att Postkodlotteriet lottar ut vinster för cirka 4 miljoner i snitt – varje dag. Du har exempelvis chans att vinna 100 000 kronor varje fredag, eller få dela på 2 miljoner varje lördag. Har du riktigt tur kan det vara du som vinner en elbil som lottas ut i Guldvinsten på lördagar.

2. Du bidrar till en bättre värld

Postkodlotteriets överskott går till 61 organisationer som gör världen bättre. Tack vare alla som är med i lotteriet blir det runt en miljard kronor om året – pengar som gör stor skillnad för människor, djur och natur. Över 15 miljarder har delats ut sedan 2005 vilket gör Postkodlotteriet till Sveriges största privata givare till ideell sektor.

3. Du delar glädjen med dina grannar

I Postkodlotteriet vinner du antingen på ditt postnummer, din postkod, eller hela ditt unika lottnummer. Det betyder att du vinner med dina grannar som också har en lott. I Postkodlotteriet största vinst, Grannyran, har flera av er chans att bli miljonärer!

4. Du har ingen bindningstid

När du är med i Postkodlotteriet har du ingen bindningstid på dina lotter. Du kan när som helst säga upp valfritt antal av dem.

5. Du får ett bra erbjudande när du går med i maj

Alla som köper en Postkodlott i maj får första månaden för 59 kr (ord. pris 180 kr/mån). Du tar del av erbjudandet genom att klicka dig vidare på någon av länkarna i den här artikeln. Det tar bara några minuter att gå med i lotteriet!

6. Du får chans att vinna i Sommaryran

Succén Sommaryran är tillbaka i juni! Då ska 48 miljoner lottas ut till Sveriges kanske lyckligaste postnummer.Hälften avvinstsumman delas mellan samtliga lottköpare i det vinnande postnumret, och andra hälften mellan lottköpare i den vinnande postkoden. Köp din lott senast 31 maj för chans att vinna tillsammans med grannarna i Sommaryran.

Erbjudande: Köp din lott senast 31 maj för chans att vinna i Sommaryran. Du får första månaden för 59 kr (ord. pris 180 kr/mån).

Det här är Postkodlotteriet

• Svenska Postkodlotteriet, med programmet Postkodmiljonären, är ett av Sveriges största lotterier där du vinner ihop med dina grannar. Alla kan vinna på sin adress! I snitt lottas ca 9 000 vinster ut varje dag.

• Postkodlotteriets överskott går till 61 organisationer som gör världen bättre. Tack vare alla som är med i lotteriet har det senaste åren blivit över en miljard kronor per år.

• 146 personer blev miljonärer i Postkodlotteriet 2023.

Vinster Varje Dag är en annonssida i samarbete med Svenska Postkodlotteriet. För mer information om lotteriet besök gärna vår hemsida: www.postkodlotteriet.se. Har du funderingar över något? Då är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice så hjälper vi dig! 👉www.postkodlotteriet.se/kundservice/kontakta-oss

Nästa artikel