Ditt postnummer kan vinna 48 miljoner i Sommaryran – så köper du din lott

Publicerat: 2024-2-5

Succén Sommaryran är tillbaka! Om turen håller sig framme kan man få dela på 48 miljoner kronor tillsammans med grannarna.

Erbjudande: Köp din lott senast 31 maj för chans att vinna i Sommaryran. Du får första månaden för 59 kr (ord. pris 180 kr/mån).

Alla som betalar för en lott i maj har chansen att vinna tillsammans med grannarna i Sommaryran, som är i juni. När man köper sin lott i maj får man produkter från Pernilla Wahlgrens hudvårdsmärke L’Acuila på köpet (värde 556 kr).
 
Förra årets Sommaryra hamnade i Umeå. Några av dem som vann allra mest var från tre generationer: Nina, 31, mamma Helena, 52 och mormor Birgit, 92. De fick dra sina checkar en efter en, som alla visade 4 337 433 kronor. En gemensam vinst på över 13 miljoner för familjen!

– Att vi vinner tillsammans är helt otroligt. Vi bor några hundra meter ifrån varandra allihop, sa Helena.

– Man ser att det händer andra, men det händer aldrig en själv. Och att det händer hela familjen är otroligt. Min sambo och jag gifter oss om en månad, det blir en härlig fest! sa Nina.

Inte nog med att ha chans att bli miljonär tillsammans med grannarna i Sommaryran – Postkodlotteriet lottar ut i snitt ca 9 000 vinster om dagen. I fjol blev 82 procent vinnare.

För att gå med i Postkodlotteriet använder man länkarna i den här artikeln. Det är en smidig process – man behöver bara fylla i sina personuppgifter och sedan välja betalsätt. Alla som har en Postkodlott har nya vinstchanser varje morgon när man vaknar. Postkodlotteriet bevakar alla lottdragningar och kommer att höra av sig om man har vunnit.

Erbjudande: Köp din lott senast 31 maj för chans att vinna i Sommaryran. Du får första månaden för 59 kr (ord. pris 180 kr/mån).

SOMMARYRAN

I Sommaryran ska 48 miljoner kronor lottas ut till ett vinnande postnummer någonstans i Sverige, och sedan fördelas vinsten mellan de som har en lott och bor inom postnumret.

Hälften av vinstsumman delas mellan lottköparna i det vinnande postnumret, och andra hälften mellan lottköparna i den vinnande postkoden.

Hur många lotter du har och hur länge du har haft dem avgör hur stor del av en Sommaryravinst du får. Det beror också på hur många personer som har en lott inom ditt postnummer och om du har extra mycket tur och bor i den vinnande postkoden.

Postkodlotteriet är ett prenumerationslotteri. En lott kostar 180 kronor per månad. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Vinster Varje Dag är en annonssida i samarbete med Svenska Postkodlotteriet. För mer information om lotteriet besök gärna vår hemsida: www.postkodlotteriet.se. Har du funderingar över något? Då är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice så hjälper vi dig! 👉www.postkodlotteriet.se/kundservice/kontakta-oss

Nästa artikel