Berit vann Postkodlotteriets första Premiumvinst – en sprillans ny husbil

Publicerat: 2023-20-12

En Grand California 600 husbil från Volkswagen värd 1 002 350 kr. Det var den första Premium-vinsten som delades ut till en av Postkodlotteriets lottköpare med Premium. Vinnare blev Berit från Ekeby!
Nu kan du vinna en resa med Hurtigruten när du betalar för en lott och lägger till Premium senast 29 maj.

Halva priset i tre månader! (Ord. lottpris 180 kr/mån, Plus 20 kr/mån, Premium 40 kr/mån). Köp senast 29/5. 

Det var i november i fjol som Jesper Blomqvist och Daniel Paris stod redo med den sprillans nya husbilen på Berits uppfart, när hon kom körandes i sin bil påväg hem. En chockad men glad Berit steg ur bilen den här gråa novemberdagen.

– Jag tänkte först: vad gör dem på vår uppfart? Sen såg jag Jesper, men inte trodde jag att det skulle vara till mig, sa Berit.

Det Berit inte visste var att eftersom hon hade uppgraderat båda sina lotter till Premium, väntade ytterligare en vinst. Daniel Paris hade nämligen med sig ett guldkuvert som det stod 989 550 kr på. Berit hade alltså vunnit lika mycket till som husbilens värde.

­– Det är helt otroligt. Tusen, tusen tack!

Om du vill få fler vinstchanser ska du köpa din Postkodlott och lägga till Premium.

När du uppgraderar din lott till Plus har du varje månad chans att vinna 10 000 kronor i månaden i 5 år. Plusvinsten delas ut per lott i en vinnande postkod.

När du uppgraderar din lott till Premium har du varje månad chans på en drömvinst. Den delas ut per lott i en vinnande postkod. Med Premium är du dessutom med i dragningen för Plus.

Nästa månads Premiumvinst är en drömresa med Hurtigruten i Norge (värde 285 000 kr). Då har du chansen att ta med familj och vänner och skapa nya minnen längs den norska kusten – från norr till söder! Njut av hisnande utsikt till frukost, lunch och middag.

För att ha chans att vinna en resa med Hurtigruten som lottas ut i juni behöver du betala för en lott och lägga till Premium senast 29 maj. Självklart har du samtidigt chans på alla ordinarie vinster.

Halva priset i tre månader! (Ord. lottpris 180 kr/mån, Plus 20 kr/mån, Premium 40 kr/mån). Köp senast 29/5. 

Vad kostar Premium och Plus?

Med en Postkodlott har du chans på alla ordinarie vinster i Postkodlotteriet. En lott kostar 180 kr/månad.

Om du väljer till Plus kostar det 20 kr extra i månaden per lott (just nu 10 kr i månaden per lott i tre månader).

Om du väljer till Premium kostar det 40 kr extra i månaden per lott (just nu 20 kr i månaden per lott i tre månader).Väljer du Premium är du också med i samtliga dragningar för Plus.

Köp din lott och lägg till Plus eller Premium senast 29/5 för chans att vinna i juni.

Vinster Varje Dag är en annonssida i samarbete med Svenska Postkodlotteriet. För mer information om lotteriet besök gärna vår hemsida: www.postkodlotteriet.se. Har du funderingar över något? Då är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice så hjälper vi dig! 👉www.postkodlotteriet.se/kundservice/kontakta-oss

Nästa artikel