Annika vann 10 000 kr i månaden – i fem år

Publicerat: 2024-6-3

I januari fick Annika från Alfta vara med om sin livs överraskning när Christian ”Kicken” Lundqvist kom på oväntat besök. Hon fick jubla åt Plusvinsten med 10 000 kronor per lott i månaden – i fem år! Du kan också få fler vinstchanser när du köper din lott och uppgraderar till Plus eller Premium.

Halva priset i tre månader! (Ord. lottpris 180 kr/mån, Plus 20 kr/mån, Premium 40 kr/mån). Köp senast 29/5. 

Det var i januari som Christian ”Kicken” Lundqvist knackade på hemma hos Annika i Alfta. Med sig hade han ett av Postkodlotteriets legendariska guldkuvert, där det stod att Annika vunnit Postkodlotteriets Plusvinst – 10 000 kronor i månaden i fem år.

– Jag vet inte vad jag ska säga, skrattade Annika när hon drog vinstkuvertet.

Men än var vinstutdelningen inte över, Annika hade fler lotter så hon fick dra några vinstcheckar till. När sjätte och sista guldkuvertet var slut summerade Kicken.

– Du har totalt kammat hem 60 000 kronor i månaden i fem år. Det blir 3,6 miljoner!

– Åh gud! Det här kommer så lägligt. Från april är jag tjänstledig för att starta ett nytt företag, sa Annika leende.

– Det känns inte verkligt! Jag uppgraderade mina lotter för en vecka sedan.

Om du vill få fler vinstchanser ska du köpa din Postkodlott och lägga till Plus eller Premium.

När du uppgraderar din lott till Plus har du varje månad chans att vinna 10 000 kronor i månaden i 5 år. Plusvinsten delas ut per lott i en vinnande postkod.

När du uppgraderar din lott till Premium har du varje månad chans på en drömvinst. Den delas ut per lott i en vinnande postkod. Med Premium är du dessutom med i dragningen för Plus.

Nästa månads Premiumvinst är en drömresa med Hurtigruten i Norge (värde 285 000 kr). Då har du chansen att ta med familj och vänner och skapa nya minnen längs den norska kusten – från norr till söder! Njut av hisnande utsikt till frukost, lunch och middag.

För att ha chans att vinna en resa med Hurtigruten som lottas ut i juni behöver du betala för en lott och lägga till Premium senast 29 maj. Självklart har du samtidigt chans på alla ordinarie vinster.

Halva priset i tre månader! (Ord. lottpris 180 kr/mån, Plus 20 kr/mån, Premium 40 kr/mån). Köp senast 29/5. 

Vad kostar Premium och Plus?

Med en Postkodlott har du chans på alla ordinarie vinster i Postkodlotteriet. En lott kostar 180 kr/månad.

Om du väljer till Plus kostar det 20 kr extra i månaden per lott (just nu 10 kr i månaden per lott i tre månader).

Om du väljer till Premium kostar det 40 kr extra i månaden per lott (just nu 20 kr i månaden per lott i tre månader).Väljer du Premium är du också med i samtliga dragningar för Plus.

Köp din lott och lägg till Plus- eller Premium senast 29/5 för chans att vinna i juni.

Vinster Varje Dag är en annonssida i samarbete med Svenska Postkodlotteriet. För mer information om lotteriet besök gärna vår hemsida: www.postkodlotteriet.se. Har du funderingar över något? Då är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice så hjälper vi dig! 👉www.postkodlotteriet.se/kundservice/kontakta-oss

Nästa artikel