Så kan du få ännu fler vinstchanser i Postkodlotteriet

Publicerat: 2023-20-10

Vill du ha ännu fler vinstchanser? Köp din lott och välj till Plus eller Premium och upplev mer med fler vinstchanser. Få 50% rabatt på Plus eller Premium i tre månader.

Halva priset i tre månader! (Ord. lottpris 180 kr/mån, Plus 20 kr/mån, Premium 40 kr/mån). Köp senast 29/5. 

Nu kan du få fler vinstchanser varje månad i Postkodlotteriet! I fjol lanserades Plus och Premium som är valbara tillägg till Postkodlotten. Självklart har du samtidigt chans på alla ordinarie vinster.

Plus
Mer pengar över till roligheter – varje månad. Det låter väl inte så tokigt? När du uppgraderar din lott till Plus har du varje månad chans att vinna 10 000 kronor i månaden i 5 år. Plusvinsten delas ut per lott i en vinnande postkod.

Premium
Med Premium har du varje månad chans på en drömvinst! Drömvinsten delas ut per lott i en vinnande postkod. Med Premium är du dessutom med i dragningen för Plus.

Halva priset i tre månader! (Ord. lottpris 180 kr/mån, Plus 20 kr/mån, Premium 40 kr/mån). Köp senast 29/5. 

Nästa månads Premiumvinst är en drömresa med Hurtigruten i Norge (värde 285 000 kr). Då har du chansen att ta med familj och vänner och skapa nya minnen längs den norska kusten – från norr till söder! Njut av hisnande utsikt till frukost, lunch och middag.

För att ha chans att vinna en resa med Hurtigruten som lottas ut i juni behöver du betala för en lott och lägga till Premium senast 29 maj.

Halva priset i tre månader! (Ord. lottpris 180 kr/mån, Plus 20 kr/mån, Premium 40 kr/mån). Köp senast 29/5. 

Vad kostar Premium och Plus?

Med en Postkodlott har du chans på alla ordinarie vinster i Postkodlotteriet. En lott kostar 180 kr/månad.

Om du väljer till Plus kostar det 20 kr extra i månaden per lott (just nu 10 kr i månaden per lott i tre månader).

Om du väljer till Premium kostar det 40 kr extra i månaden per lott (just nu 20 kr i månaden per lott i tre månader).Väljer du Premium är du också med i samtliga dragningar för Plus.

Köp din lott och lägg till Plus- eller Premium senast 29/5 för chans att vinna i juni.

Vinster Varje Dag är en annonssida i samarbete med Svenska Postkodlotteriet. För mer information om lotteriet besök gärna vår hemsida: www.postkodlotteriet.se. Har du funderingar över något? Då är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice så hjälper vi dig! 👉www.postkodlotteriet.se/kundservice/kontakta-oss

Nästa artikel