Hope Grand Reserve – finns i din Systembolagsbutik

Publicerat: 2022-29-11

Hope Grand Reserve är en rödvinsbox med smak av Sydafrika – där rättvisemärkningen klingar extra gott. Nu kan man hitta vinet i alla Systembolagets butiker.

Genom att klicka på länken nedan når du produktsidan för Hope Grand Reserve och kan se var i din närmaste butik du hittar det rättvisemärkta rödvinet. Klicka här för att läsa mer!

Rättvisemärkt boxvin för 239 kronor. Klicka här för att hitta närmaste butik med Hope Grand Reserve i sortimentet.

Att producera vin med rättvisa och hållbarhet i fokus blir allt viktigare. Därtill ska vinet så klart även smaka gott för att maximera upplevelsen i glaset.

Hope Grand Reserve från Iconic Wines checkar av alla punkter!

Det röda vinet fungerar utmärkt som sällskapsvin och att dricka som det är framför den öppna spisen i vinter, men matchar också väl ihop med flera maträtter som exempelvis en välsmakande gryta eller en smakrik vegetarisk pasta.

Vinet kommer från producenten Du Toitskloof som har sina vingårdar drygt en timme utanför Kapstaden i Sydafrika. Vinerna från producenten är framtagna med finess och miljöaspekt som hög prio. Utöver att vinet är rättvisemärkt levereras det också box vilket har flera klimatsmarta fördelar jämfört med glasflaskor. Det har en fruktig smak med inslag av fat, svarta vinbär, lakrits och örter.

Hope Grand Reserve har fått en rad fina recensioner från olika vinkännare och går att finna i boxsektionen på Systembolagets alla butiker. Klicka här för att se den exakta hyllplaceringen i just din närmaste butik.

Rättvisemärkt boxvin för 239 kronor. Klicka här för att hitta närmaste butik med Hope Grand Reserve i sortimentet.


Hope Grand Reserve:
Druvsort:
38% cabernet sauvignon, 29% merlot, 21% shiraz, 12% pinotage.
Årgång: 2021.
Alkoholhalt: 14%.
Storlek: 3000 ml.
Förpackning: Box.
Pris: 239 kr.

Nästa artikel