Veterinärappen revolutionerar livet för djurägarna – så får man hjälp kostnadsfritt

Om husdjurens hälsa står på spel är det skönt att ha hjälp nära till hands.
Med appen Firstvet är veterinären bara ett samtal bort, dessutom ingår det gratis i alla svenska djurförsäkringar.

Husdjuren är ofta våra bästa vänner och när djuren blir sjuka eller hängiga är det viktigt att ha en trygg första-kontakt för att veta vad man ska göra.
Att sitta i en bil och till veterinären för att sedan vänta i ett väntrum i väntan på veterinären är ofta stressfullt – framför allt för djuren då det är en onaturlig och obekväm miljö. 

Nu är räddningen äntligen här, den revolutionerande appen Firstvet hjälper djurägare direkt i telefonen oavsett var man befinner sig.

Veterinärhjälp direkt i mobilen – alltid gratis om man har sitt djur försäkrat. Klicka här för att registrera dig till FirstVet!

Att prata med FirstVets veterinärer är enkelt.
Ladda hem appen och fyll i uppgifter om ditt djur, när olyckan är framme beskriver du ditt symtom och får prata med en legitimerad veterinär på bara några minuter.

Veterinären undersöker direkt via videosamtal och skickar efter samtalet en journal med sina råd samt diagnos. Om du inte kan behandlas på plats remitterar FirstVets veterinärer till en lokal veterinärklinik helt oberoende.
– Djurägarna är jättenöjda och glada och många påpekar efter videosamtalet att de är glatt överraskade över hur enkelt och smidigt det är, och hur bra hjälp man kan få utan att lämna hemmet, säger Caroline Caldemar, en av FirstVets veterinärer.

Om man har sitt djur försäkrat hos ett svenskt försäkringsbolag ingår veterinärbesöken gratis. Skulle djuret vara oförsäkrat är det första samtalet alltid gratis.
Firstvet är öppet varje dag mellan 07–24, även på högtider. Det kan vara en bra idé att registrera sina djur hos FirstVet direkt, då slipper man göra det om olyckan skulle vara framme.

FirstVet erbjuder veterinärhjälp till ditt husdjur direkt i mobilen via videosamtal. Här kan man registrera sitt husdjur, så man alltid är redo om olyckan skulle vara framme!

adfserve.gif

Nästa artikel