Därför ska man registrera sitt husdjur i appen – få gratis veterinärvård

Om olyckan är framme för ens husdjur ska det gå snabbt att få hjälp. Därför är det en bra idé att lägga till sitt djur i appen FirstVet. Då är veterinärhjälpen bara några minuter bort när den behövs.

Det kan finnas många anledningar till att man uppsöker veterinär. Tyvärr är det ofta väldigt dyrt att besöka en klinik, väntetiden kan vara lång och det är en stressig och ovan miljö för djuret att vistas i.

Men nu finns äntligen en tjänst som underlättar för alla djur och djurägare i Sverige.

Med FirstVet kan man få veterinärhjälp direkt via videosamtal i mobilen, oavsett var man befinner sig vilket gör att hjälpen aldrig är mer än några minuter bort.

Och det finns genvägar för att underlätta ännu mer.

Om det skulle hända någonting med ens husdjur så vill man vara beredd. Registrera ditt husdjur hos FirstVet redan i dag – för gratis veterinärvård direkt via mobilen!

Direkt när man laddar hem appen kan man lägga till sitt husdjur – till exempel vilket typ av djur det är, ras, vikt och ålder – vilket gör att man sparar ännu mer tid när hjälpen väl behövs.

Under videosamtalet får man hjälp av en svensklegitimerad veterinär, som kan ge råd, behandlingsförslag eller remiss. Efter samtalet skickar veterinären en journal med sina råd och behandlingsförslag.

Om man inte kan få ett behandlingsförslag direkt via videosamtal så remitterar FirstVets veterinärer till en lokal veterinärklinik, helt oberoende.

Att få veterinärhjälp via FirstVet, som har öppet alla dagar 07–24, är dessutom helt gratis om man har sitt djur försäkrat hos ett svenskt försäkringsbolag, och skulle djuret vara oförsäkrat är det första samtalet med appen helt gratis.
Klicka på länken nedan för att läsa mer och för att ladda ner appen!

Att registrera sitt husdjur hos FirstVet tar inte mer än någon minut – men kan verkligen vara viktigt om det skulle hända någonting med ditt husdjur. Klicka här för att få gratis veterinärvård när det behövs!

adfserve.gif

Nästa artikel