Provkör över 50 olika modeller – på ett och samma ställe

Snart vankas Transportbilsdagen – dagen då hela branschen samlas på ett och samma ställe.
Här kan du provköra över 50 olika modeller, hitta allt du behöver för firmabilen och få exklusiva erbjudanden på plats.

Nu kan du föranmäla dig till evenemanget på Solvalla fredag 25 augusti!

Den 25 augusti är Transportbilsdagen äntligen tillbaka! Transportbilsdagen är en branschdag för alla som använder sig av lätt transportbil i yrket. Under dagen kan du provköra och jämföra marknadens senaste transportbilar och hitta allt du behöver till din firmabil såsom bilinredning, försäkringar och finansieringslösningar då hela branschen representeras av cirka 30 olika utställare.

Toyota och Mercedes-Benz är ett par exempel på utställare vars utbud du kan utforska under dagen. Hittar du sedan något som faller dig i smaken kan du få ett erbjudande direkt.

Transportbilsdagen är helt gratis och ger besökarna en unik möjlighet att provköra flera modeller och köpa bil på ett och samma ställe. Därmed kan du maxa din tid och testa, jämföra och få ett kap direkt. Det är även ett utmärkt tillfälle för den kanske bara vill sondera marknaden och se vad som erbjuds.

– Det som är unikt för Transportbilsdagen är att du som besökare inte bara får titta på bilarna, du får dessutom provköra de på plats. Det är en viktig del när man ska köpa en ny bil och det underlättar för användarna att kunna jämföra och ställa de olika transportbilarna mot varandra. Du kanske kommer hit med en bestämd uppfattning om vilken bil du vill ha, och går härifrån med helt nya favoriter, säger Rickard Carlsson, en av arrangörerna bakom eventet.

Under Transportbilsdagen finns över 50 modeller med allt från gamla storfavoriter till utställarnas senaste nyheter för dig att utforska under dagen. Provkörningen sker dessutom på Solvallas travbana så du kan testa dem i en säker miljö och verkligen ser vad de går för.

Parallellt med Transportbilsdagen sker även Powertool Pro Event på Solvalla där Sveriges bästa verktygstillverkare samlas och ger dig möjlighet att testa, jämföra och köpa verktyg och maskiner.

Alla som vill delta på Transportbilsdagen och Powertool Pro Event den 25 augusti på Solvalla är varmt välkomna och eventen är helt gratis. Det enda som krävs är en föranmälan som enkelt görs på Transportbildagens hemsida. Alla som föranmäler sig är dessutom automatiskt med i en tävling med chansen att vinna ett verktygspaket värt 20 000 kr.

Vill du provköra marknadens senaste lätta transportbilar? Klicka på länken nedan för att anmäla dig till Transportbilsdagen!

Om Transportbilsdagen

  • Sveriges största provkörningsdag för lätta transportbilar
  • 50 transportbilar
  • 28 utställare
  • Fri entré och parkering
  • 25 augusti på Solvalla kl 08-15
Nästa artikel