Skräddarsy din firmabil på Transportbilsdagen

Är det dags att uppdatera firmabilen?

Då vill du inte missa Transportbilsdagen den 25 augusti på Solvalla!
Provkör över 50 modeller, hitta all kringutrustning som du behöver till din arbetshäst och få exklusiva erbjudanden på plats.  


Nu kan du föranmäla dig till Sveriges största provkörningsdag för lätta transportbilar.

Att hitta den perfekta firmabilen och all kringutrustning till den är ofta ett tidskrävande arbete som kräver flera leverantörer. Därför finns Transportbilsdagen – ett event som samlar hela branschen på ett och samma ställe.

Under dagen kan du provköra och jämföra över 50 olika modeller och utforska allt du behöver för din arbetshäst, såsom bilinredning, tillbehör, försäkringar och finansieringslösningar. Hittar du sedan något som faller dig i smaken kan du få ett erbjudande direkt. Hela branschen finns helt enkelt representerad så att du kan skräddarsy din firmabil på plats.

­– Hela idén och tanken bakom Transportbilsdagen är att skapa en neutral mötesplats där både tillverkare och återförsäljare av allt från transportbilar till bilinredning ska finnas representerade. Eventet erbjuder också en unik möjlighet att provköra och jämföra olika transportbilar mot varandra vilken är en viktig del när man ska köpa ny transportbil, berättar Rickard Carlsson, en av arrangörerna bakom eventet. 

Parallellt med Transportbilsdagen i Solvalla löper även Powertool Pro Event där Sveriges bästa verktygtillverkare samlas och ger dig möjlighet att testa, jämföra och köpa verktyg och maskiner.

Alla som vill upptäcka det senaste marknaden har att erbjuda är varmt välkomna att delta på Transportbilsdagen som går av stapeln den 25 augusti på Solvalla. Du kan föranmäla dig snabbt och enkelt på Transportbilsdagens hemsida. Gör du det har du dessutom chans att vinna ett stort verktygspaket från Festool!

Vill du delta på Transportbilsdagen och skräddarsy din arbetshäst på plats?

Klicka på länken nedan för att föranmäla dig!

Om Transportbilsdagen

  • Sveriges största provkörningsdag för lätta transportbilar
  • 50 transportbilar
  • 28 utställare
  • Fri entré och parkering
  • 25 augusti på Solvalla kl 08-15
Nästa artikel