Besök Ford på Transportbilsdagen: ”Marknadens kanske häftigaste pickuper”

Den 25 augusti är det äntligen dags för Transportbilsdagen på Solvalla!  
En utställare som satsat stort i år är Ford.  
Med flera spännande nyheter på plats varav två för första gången gör entré på svensk mark är detta en utställare du inte vill missa. 

Här kan du föranmäla dig till årets hetaste branschdag.  

Är du ute efter en ny transportbil eller vill du kanske bara utforska marknaden? Då är Transportbilsdagen eventet för dig. Här kan du provköra och jämföra marknadens senaste modeller och hitta allt du behöver till din nya arbetshäst, såsom bilinredning och tillbehör på ett och samma ställe. Utbudet blir helt enkelt inte större. 

– Transportbilsdagen är ett fantastiskt tillfälle att skanna av marknaden, alla är ju där, berättar Daniel Jakobsson, ansvarig för transportbilsförsäljning på Ford.  

Ett givet stopp under dagen är just utställaren Ford som visar upp stora delar av sitt sortiment med flera spännande nyheter.  

– På Transportbilsdagen visar vi upp vår stora bredd med Ranger Wildtrak och Ranger Raptor vilket är marknadens kanske häftigaste pickuper. Ranger Raptor är ju något av det roligaste du kan köra, körglädje deluxe i den bilen, berättar Daniel.  

Besökare kommer även få upptäcka en hel del färska nyheter under dagen då Ford just nu flitigt lanserar nya och uppdaterade transportbilsmodeller – faktum är att nästan allting kommer vara nytt en bit in i 2024. 

På plats hittar du exempelvis även Fords helt nya E-Transit, en stor eldriven skåpbil som går över 20 mil på ren el med fantastiskt låga kringkostnader.  

– E-Transit är en bil som den svenska marknaden måste upptäcka på grund av att miljöpåverkan är väldigt låg. Det är också en stor och fantastiskt mjuk bil att köra som får en att le.  

Under Transportbilsdagen kan du provköra Fords helt nya E-Transit

Som om allt detta inte vore nog kommer även sprillans nya Ford Transit Custom och nysläppet av Transit Courier finnas i Sverige för allra första gången på Transportbilsdagen.   

– Vi kör en förhandsvisning på Transportbilsdagen på dom här två modellerna. Det är bilar som vi är helt övertygande om kommer passa den svenska marknaden fantastiskt bra. Så ta chansen och besök vår monter för att se dom här bilarna för första gången på svensk mark! 

Nya Custom och Courier kommer finnas tillgängliga för allmän beskådan och besökarna kommer få möjlighet att ta sig en närmare titt på de spännande nyheterna.   

För den som är sugen på att provköra bilar finns även mängder av andra modeller på plats – allt från E-transit till Ranger Raptor. Skulle du sedan hitta en modell som faller dig i smaken så är orderböckerna med och pennorna vässade så att du kan få ett kap direkt.  

Alla som är sugna på att upptäcka vad Ford har att erbjuda är varmt välkomna på Transportbilsdagen som går av stapeln den 25 augusti på Solvalla. Eventet är helt gratis och det enda som krävs är en föranmälan som du snabbt och enkelt gör på hemsidan. Alla som föranmäler sig är dessutom automatiskt med i en tävling med chansen att vinna ett stort verktygspaket från Festool.

Vill du upptäcka marknaden kring lätta transportbilar? Klicka på länken nedan för att föranmäla dig redan idag!  

Om Transportbilsdagen

  • Sveriges största provkörningsdag för lätta transportbilar
  • 50 transportbilar
  • 28 utställare
  • Fri entré och parkering
  • 25 augusti på Solvalla kl 08-15

Nästa artikel