KTH-studenten: Eleven gick från F till C på ett halvår

Terminen är precis i startgroparna.
Det är viktigt att hänga med från början, innan vi vet ordet av det har alla prov dragit igång och nationella proven ska skrivas.
Därför är det hög tid att redan nu använda sig av läxhjälp för att lyckas med årets mål och hänga med i skolarbetet. 

Maxa resultatet: Studybuddy hjälper elever att bredda sin kunskap och nå sina mål

Att skolan kan vara stressig är det nog många som kan hålla med om. Och för att hänga med ordentligt är det många som tar till experthjälp.

Studybuddy passar både de som vill uppnå målen och de som siktar på toppbetyg för att kunna komma in på drömutbildningen. KTH-studenten Valeriy är en av alla som jobbar som Studybuddy och har på kort tid lyckats hjälpa elever till högre betyg.

– Jag hade en elev som låg på F-nivå. Vi pluggade ihop i ett halvår ungefär, och under den tiden lyckades eleven få ett C i slutbetyg, säger Valeriy.

Få professionell och individuell hjälp av Studybuddy HÄR – från 365 kr/timme

Alla Studybuddys pluggar på universitet runt om i Sverige och är alltså specialister på sina områden. Att sitta ned tillsammans några timmar i veckan kan göra stor skillnad, det har Studdybuddyn Christina märkt av.

– ”Han förklarar jättekonstigt, du förklarar mycket bättre”, är uttryck jag har fått höra flera gånger. Även föräldrar brukar skriva att de och eleverna är nöjda med stödet jag ger och som Studybuddy erbjuder, säger hon.

Tillsammans lägger man upp en plan så att man ska nå sina individuella mål – oavsett om det är att nå A eller E. Studybuddyn Monika har märkt av hur viktig hennes hjälp kan vara när elever inte hänger med på lektionerna och inte riktigt vågar säga till eller räcka upp handen.

– Ibland har det varit svårt för vissa elever att förstå vissa koncept inom olika ämnen, då har jag tagit min tid och förklarat på olika varierande sätt tills eleven verkligen förstått, säger Monika.

Kom igång och nå höstens mål – ta hjälp av Studybuddy och maximera dina resultat!

 

Nästa artikel