Gick från F till A – här är bästa investeringen inför höstterminen

Höstterminen bland Göteborgsskolorna är redan i gång med läxor och så småningom även uppsatser och prov.
Det kan kännas övermäktigt för både barn och vuxna – men det finns hjälp att få.
Nyligen hjälpte vi en elev att gå från F till A i betyg i engelska, säger Felicia Cederlund, verksamhetschef för Studybuddy.

Studybuddy. Erbjuder upplägg för Göteborgselever i alla åldrar och för alla olika behov! Från 356 kr/timme.

Att investera i läxhjälp hos Studybuddy är ett smart drag inför kommande skolår – Studybuddy har över 16 års erfarenhet av att ha hjälpt tusentals elever att förbättra både studieresultat och självkänsla.

Hos Studybuddy jobbar personer som själva studerar på högskola och universitet i Göteborg – detta för att få en närhet till eleverna de hjälper. Ibland hjälper de till i specifika ämnen, men ibland finns de där främst för att stödja och strukturera studierna. Varje familj väljer själva upplägg efter behov, vissa får hjälp några gånger i veckan och andra mer sällan.

Eftersom alla barn och ungdomar är olika jobbar Studybuddy tillsammans med eleven och sätter långsiktiga mål samt mer kortsiktiga delmål. Dessutom är de noga med att uppmärksamma och fira de uppfyllda delmålen eftersom detta är en viktig del i processen för att öka elevernas motivation.

–Vanligaste är att eleverna har problem med matematik eller språk. Studybuddy kan hjälpa till med alla ämnen från årkurs 1 till studenten och har experter inom varje område. Många väljer även allmän läxhjälp, där studieteknik står i fokus, berättar Felicia Cederlund, verksamhetschef för Studybuddy.

Just nu kan alla föräldrar i Göteborg testa tjänsten från 365 kr/timme. Helt utan bindningstid.

Läxhjälpsföretaget kan även hjälpa de allra minsta med Studybuddy Junior. Här blir läxhjälparens roll mer som en förebild och en viktig källa till inspiration och studieglädje för de yngsta eleverna. En mycket noggrann matchningsprocess utförs där elevens utmaningar och personlighet är i fokus.

Med en kundnöjdhet på 96 procent är Studybuddy en tjänst att lita på. Dessutom finns det läxhjälp för alla elevers behov och förutsättningar, så som ADHD och Dyslexi. Gör som många andra och ta hjälp av Studybuddy i höst. Följ länken här under för att läsa mer och ta del av erbjudandet.

Testa hyllade tjänsten idag – från 365 kr/timme. Gör din intresse-anmälan här

 

Nästa artikel