Läxhjälp som ökar motivationen och höjer resultaten

Större klasser, fler elever som behöver hjälp och stökiga klassrum.
Att få rätt stöd i skolan är inte alltid lätt.
Och hemma är det inte alltid kunskaperna räcker till.
Då kan Studybuddy vara en bra lösning, nu kan du i Göteborg dessutom få en studiecoach med stor erfarenhet av att jobba med elever med exempelvis dyslexi eller ADHD. 

Kickstarta den nya terminen: Studybuddy erbjuder upplägg för Göteborgselever i alla åldrar och för alla olika behov! Från 356 kr/timme.

När livet blir allt mer inriktat på att man ska prestera kan det bli tungt för unga att hänga med.

Extra svårt blir det om man har problem med ett visst ämne eller har svårt att ta in informationen på lektionen eller i skolböckerna.

Studybuddy ger individanpassad läxhjälp till elever i Göteborg, tillsammans jobbar de får att nå mål, delmål och hitta en bättre studiestruktur.

Flera av Studybuddys studiecoacher har dessutom stor erfarenhet av att jobba med elever med exempelvis dyslexi eller ADHD och kan anpassa studietillfällena efter elevens individuella behov. Det kan handla om kortare men fler pass, raster eller anpassad studieteknik.

Du kan själv söka efter en Studybuddy i ert område, som coachar i de ämnen och har de kunskaperna ni efterfrågar. Det går även att göra en intresseanmälan så återkommer vi till er och gör en behovsanalys.

En viktig fördel med Studybuddy är att eleven får någon som fokuserar enbart på den och verkligen har tid att sätta sig in i elevens problem eller funderingar. Det gör att läxläsningen både blir enklare och det går snabbare att få hjälp.

– Jag hade en elev som låg på F-nivå. Vi pluggade ihop i ett halvår ungefär, och under den tiden lyckades eleven få ett C i slutbetyg, säger KTH-studenten Valeriy som arbetar som Studybuddy.

Kickstarta den nya terminen: Studybuddy erbjuder upplägg för Göteborgselever i alla åldrar och för alla olika behov! Från 356 kr/timme.

Nästa artikel