”Det har stärkt min dotter att inse att hon kan mer än hon tror”

När Johanna Cederqvist hade det tufft med matte i skolan bestämde sig mamma Anette för att anlita läxhjälp. Över två år senare använder de sig fortfarande av Studybuddys tjänster och har alltid varit nöjda med beslutet.

Studybuddy har pedagogiken och kompetensen: Ta hjälp av erfarna studybuddies och du kommer se resultat i barnets skolarbete.

Under Johannas första tid på naturprogrammet på gymnasiet fick hon kämpa med matten. Hon fick inte den tid och hjälp i skolan som hon skulle ha behövt och då bestämde sig hennes mamma Anette Cederqvist för att se sig runt efter andra lösningar.

Då snubblade hon över Studybuddys tjänster och tyckte att det lät intressant. I kontakten med Studybuddy blev känslan för läxhjälp ännu bättre.

– De var väldigt trevliga att ha att göra med genast när vi kontaktade dem och det gick väldigt snabbt att få fram en passande studybuddy till Johanna, minns Anette Cederqvist.

Som kund hos Studybuddy kan man välja mellan olika lösningar för att hitta det som passar bäst för varje unikt behov. Johanna träffar sin studybuddy en gång i veckan och då får hon stöd i två timmar åt gången. Men det här är ett flexibelt schema som lätt går att anpassa om man ibland behöver mer eller mindre hjälp.

– Under första året hände det att vi behövde hjälp två gånger i veckan och då gick det alltid att lösa efter behov. Till exempel om det dyker upp ett prov kan man planera om efter det, säger Anette Cederqvist.

Att ses hemma i en trygg miljö har varit väldigt bra för Johanna.

– Vi känner oss jättenöjda med just det att man sitter hemma i lugn och ro och fokuserar på ett ämne i två timmar. Det har fungerat väldigt bra för Johanna, säger Anette Cederqvist.

Förutom att de har varit väldigt nöjda med Studybuddys tjänster har de även märkt att Johanna har gjort framsteg. Hon har lyckats höja betyget i matte, men också gjort en fin personlig utveckling.

– Hon har blivit mer säker i och med att hennes självförtroende har blivit bättre och det smittar såklart av sig till andra ämnen också. Det har stärkt henne att inse att hon kan mer än hon tror, berättar Anette Cederqvist.

Studybuddy har läxhjälp för alla behov. Här kan du läsa mer och ta del av deras tjänster.

Det är inte Johanna Cederqvist som figurerar på bilden.

Nästa artikel