Skolan storsatsar i höst – så skräddarsyr man spanskautbildningen

Vill du lära dig grunderna i spanska? Eller vill du bara bli bättre på att prata – eller skriva?
Oavsett kunskapsnivå har Instituto Cervantes någonting för alla som vill bemästra språket.

Instituto Cervantes erbjuder spanskakurser för alla nivåer och har flexibla upplägg både morgon och kväll – klicka här för att se skolans utbud och ansökningssidan.

Spanska är det vanligaste valet bland svenska elever i skolan när det väljs moderna språk, och det är inte överraskande då det är ett av världens största språk. I Sverige är intresset för språket stort – av många anledningar.

Dels för att så många läst språket i skolan. Men även för att Spanien – och andra spansktalande länder – är ett så populärt resmål för hundratusentals svenskar varje år. Det finns även en kulturell fascination för språket i Sverige, då många intresserar sig för till exempel musik och fotboll.

Nu finns en gyllene chans för alla som vill bättra på sina kunskaper. Instituto Cervantes storsatsar under hösten och erbjuder mängder med kurser för alla – oavsett nivå.

Skolan gör det möjligt att skräddarsy sin egen utbildning, under vilka tider på dygnet man själv vill. Kurserna är totalt 25 timmar, där varje studietimme är 55 minuter och man väljer själv vilken intensitet man föredrar – antingen en eller två gånger i veckan.

Oavsett om man är total nybörjare, eller bara vill ta det sista steget för att kunna språket helt så finns det nivåer som passar alla. Det finns även kurser specifikt för grammatik, skrift eller för konversationer.

Innan man börjar kursen så får man dessutom ett personligt möte med en lärare för att gemensamt komma fram till vilken nivå som känns rimlig att starta på.

Instituto Cervantes hyllas av eleverna som det bästa alternativet för att lära sig spanska i Sverige – kika in på hemsidan och ansök till höstens kurser redan idag.

Nästa artikel