Res till solen i år – och få in pengar på kontot

Det är få saker som är så härligt som att få komma bort från den svenska vardagen i några dagar.
Det blir lättare att samla energi utomlands eller på annan ort.
Nu finns dessutom möjligheten att resa iväg – men att samtidigt få in pengar på kontot.

Vintern är här och det är kanske också den period under året då det är skönast att resa iväg några dagar och samla extra energi. Att ersätta vardagslunken med sol och värme utomlands slår aldrig fel, helt enkelt.

Du kan dessutom få in riktiga pengar på kontot och därmed utöka reskassan, om man så önskar.

Genom att boka via den kostnadsfria tjänsten Refunder får man tillbaka pengar på alla sina köp. En av de största samarbetspartnerna till Refunder är Hotels.com som i dag är världens största specialiserade aktör på hotell. De erbjuder rabatterat boende på över 10 000 anläggningar världen över, på fler än 400 destinationer.

Med Refunder tar man inte bara del av de erbjudanden som Hotels.com – eller några av de andra samarbetspartnerna inom resebranschen – har, utan du får även tillbaka en viss procent på det du betalat i ren återbäring. Det kan, i många fall, landa på rätt stora summor.

Så se nu till att unna dig en extra resa med ett mysigt boende i sommar. Genom att gå via Refunder bokar du precis som vanligt – förutom att du shoppar betydligt smartare. Men det finns givetvis massor av annat än bara resor och hotellvistelser som är fördelaktigt att handla via gratistjänsten som innefattar över 800 butiker.

Många registrerar sig hos Refunder, inser hur smart upplägget är – men glömmer sedan bort att nyttja tjänsten. Därför rekommenderar vi att man gör ett köp redan första dagen. Då får man dessutom omgående ett kvitto på att det här verkligen fungerar så bra som alla säger.

Nästa artikel