Experten hyllar tjänsten: ”Refunder har gett mig 5 000 kronor tillbaka – på en vecka”

Många svenskar har missat möjligheten som gratistjänsten Refunder erbjuder – att få pengar tillbaka på precis alla köp. Inte nog med det – du som ny Refundermedlem får just nu ett valfritt skal från iDeal of Sweden när du handlar för minst 100 kronor. – Jag kan verkligen gå i god för det här. Det grämer mig att jag inte gått med tidigare, säger Anders Carlén, chefredaktör för Vi i Villa.

Anders Carlén, som till vardags arbetar som chefredaktör för tidningen Vi i Villa, hade sett reklam för gratistjänsten Refunder. En tjänst som ger sina medlemmar pengar tillbaka på precis alla onlineköp i över 1 000 butiker.

Först tänkte Anders att det var för bra för att vara sant men efter att en vän hade fått över 850 kronor i återbäring direkt till sitt bankkonto valde han att testa. Just då höll familjen på att renovera huset och det var en hel del inköp till hemmet.

– Jag räknade ut att veckans senaste köp från bland annat Byggmax och Beijer Byggmaterial har gett mig över
5 000 kronor tillbaka i riktiga pengar, berättar han.

I januari bjuder Refunder dessutom på ett unikt erbjudande till alla nya medlemmar. Blir du medlem och gör ett köp på minst 100 kronor från några av Refunders anslutna butiker, inom 14 dagar från att du blir medlem, får du ett valfritt mobilskal från iDeal of Sweden. En unik värdekod skickas till dig via sms inom 10 dagar efter att ditt köp blivit registrerad, så du enkelt kan klicka hem ditt favoritskal.

Refunder har idag över 400 000 medlemmar och har bara de senaste fem åren betalat ut över 30 miljoner kronor i ren återbäring.

Refunder har dessutom en smart tjänst, den så kallade Refunder-knappen, som du laddar ner helt gratis. Den gör att man aldrig går miste om återbäring då den dyker upp i webbläsaren när man är inne på några av de onlinebutiker som är anslutna till Refunders nät.

Refunders shoppingkategorier – vad är du ute efter?

Nästa artikel