Studenten hyllar tjänsten: ”Jag har fått tillbaka kring 3 000 kronor”

Många svenskar har missat möjligheten som gratistjänsten Refunder erbjuder – att få pengar tillbaka på precis alla köp. Inte nog med det – du som ny Refundermedlem får just nu ett valfritt skal från iDeal of Sweden när du handlar för minst 100 kronor. – Sedan jag gick med har jag fått tillbaka kring 3 000 kronor, säger studenten och butiksbiträdet Ragna Jonasdotter.

Ragna Jonasdotter, som till vardags studerar modevetenskap i Lund, bloggar och arbetar i en klädesbutik är en svenskarna som upptäckt alla fördelar med gratistjänsten Refunder.

En tjänst som ger sina medlemmar pengar tillbaka på precis alla onlineköp i över 1 000 butiker.

Ragna som gillar att shoppa både kläder och inredning på nätet uppskattar möjligheten att kunna få pengar tillbaka.

– Det är smidigt sätt att handla och man kan kombinera andra rabatter och erbjudanden. Jag brukar ta ut min återbäring var tredje månad och som mest har jag fått tillbaka 1000 kronor. Har jag köpt något dyrare en månad så går summan upp snabbt, berättar hon.

Pengarna som Ragna tar ut från Refunder kommer direkt till hennes bankkonto.

– Det känns som extrapengar så jag brukar unna mig något speciellt för dem, som en dyrare väska eller så, säger hon.

I februari bjuder Refunder dessutom på ett unikt erbjudande till alla nya medlemmar. Blir du medlem och gör ett köp på minst 100 kronor från några av Refunders anslutna butiker, inom 14 dagar från att du blir medlem, får du ett valfritt mobilskal från iDeal of Sweden, värde 299 kr. Frakt tillkommer med 29 kr. En unik värdekod skickas till dig via mail inom 10 dagar efter att ditt köp blivit registrerad, så du enkelt kan klicka hem ditt favoritskal.

Refunder har idag över 400 000 medlemmar och har bara de senaste fem åren betalat ut över 30 miljoner kronor i ren återbäring.

Refunder har dessutom en smart tjänst, den så kallade Refunder-knappen, som du laddar ner helt gratis. Den gör att man aldrig går miste om återbäring då den dyker upp i webbläsaren när man är inne på några av de onlinebutiker som är anslutna till Refunders nät.

Refunders shoppingkategorier – vad är du ute efter?

Nästa artikel