Unik möjlighet: Middag med vinmakaren Jamie Marfell

Publicerat: 2022-22-12

Stoneleigh är vinproducenten som har tagit Sverige med storm. För alla vinintresserade finns nu en exklusiv möjlighet: att delta på en middag med vinmakaren Jamie Marfell.

Klicka här för att köpa biljetter till den exklusiva vinmiddagen med Jamie Marfell!

Stoneleigh har kommit att få en självklar plats i många svenskars hjärtan.

Utöver att producera Sveriges i särklass mest sålda viner från Nya Zeeland så kan de även stoltsera med att ligga bakom Sveriges mest sålda vita vin på flaska oavsett ursprung: Stoneleigh Sauvignon Blanc.

Nu finns en unik möjlighet att fördjupa sig ytterligare i vinerna från Stoneleigh.

Den 1 februari befinner sig vinmakaren Jamie Marfell i Sverige för en exklusiv middag – och du är inbjuden!

Klicka här för att köpa biljetter till den exklusiva vinmiddagen med Jamie Marfell!

Jamie Marfell är Chief Winemaker hos Stoneleigh och något av levande legend inom sitt gebit.

Som född och uppvuxen i Marlborough, där Stoneleigh sedan 40 år tillbaka har sin vingård, och med över 30 år i branschen är han i dag en av Nya Zeelands mest ansedda vinmakare.

När han nu gör ett besök på Swedish Taste Stockholm är det första gången han besöker huvudstaden sedan 2019. Det blir alltså en exklusiv kväll som man inte vill missa.

Utöver att få möjlighet att ta del av kunskap från en av världens främsta vinmakare bjuds det självklart även på både vin och mat.

I priset – 895 kr – ingår en fyrarätters middag med matchande viner. På kvällens meny hittar vi löjromstaco med picklad rödlök och gurka, pilgrimsmusslor med blomkål, miso och havtorn, ugnsbakad torsk med dill, potatis och rågbröd, ugnsstekt hjort med grillad selleri, hasselnötter och fläder, samt kolaglass, mandelkaka och vinteräpple.

Till de olika rätterna kommer du få avnjuta några av Stoneleighs mest omtyckta viner – och kanske även få möjlighet att upptäcka nya favoriter.

För att köpa biljetter till evenemanget klickar du här. Men passa på – antalet platser är begränsade!

Klicka här för att köpa biljetter till den exklusiva vinmiddagen med Jamie Marfell!

Nästa artikel