Så kan alla få vård digitalt

Det finns en uppfattning om att du måste besöka en fysisk vårdcentral för att få vård. Men så är inte fallet. Som listad på Capio får du tillgång till appen ”Capio – vård för alla” – där du kan få hjälpen digitalt

Lista dig hos Capio och ta del av deras digitala vård

Det senaste året har inneburit stora utmaningar för sjukvården som har behövt hantera och försökt bromsa den pågående pandemin. Året har även varit tufft för patienter som varit rädda för att besöka en fysisk vårdcentral. Men med hjälp av den innovativa appen ”Capio – vård för alla” har Capio lyckats fortsätta leverera god vård till alla sina patienter digitalt.

Appen erbjuder en chattfunktion där du kan få hjälp med behandling, recept, bokning och rådgivning av sjuksköterskor, läkare eller psykologer. Därmed kan du få hjälp med de flesta vårdbehov du kan tänkas ha. Allt du behöver göra är att svara på några enkla frågor om dina besvär ­– därefter är du i kontakt med vården inom bara 15 minuter.

Skulle det sedan vara så att dina besvär kräver ett fysiskt besök eller ett videosamtal får du hjälp att boka det direkt i chatten.

Den digitala tjänsten har under pandemin varit en stor problemlösare för alla patienter som av olika skäl inte kan eller vill ta sig till en fysisk vårdcentral ­– utan att tumma på vare sig kvalitet eller trygghet. I appen kan du nämligen chatta med din personliga läkare som redan känner dig och är medveten om din sjukhistoria.

Varje dag mellan 7–22 då chatten är öppen kan du få hjälp – oavsett vilka besvär du har eller hur gammal du är. Det är helt enkelt en digital vård för alla.

Vill du också få vård digitalt och testa appen ”Capio – vård för alla”? Klicka på länken nedan för att lista dig hos Capio.

Lista dig hos Capio och ta del av deras digitala vård

Nästa artikel