Så kan du som sjuksköterska få mer frihet – med ett jobb på dina villkor

Publicerat: 2021-13-4

Många sjuksköterskor brinner för sitt jobb, men drömmer samtidigt om mer frihet och flexibilitet i sin vardag.
Känner du igen dig?
I så fall kan Medlink vara lösningen för dig.

Vill du veta mer om Medlink? Fyll i en snabb intresseanmälan HÄR – inget CV eller personligt brev behövs!

Det är inte ovanligt att sjuksköterskor känner sig låsta i sin arbetssituation och upplever att de saknar inflytande över sina arbetsvillkor. Det är något som bemanningsföretaget Medlink tagit fasta på. De erbjuder en möjlighet för sjuksköterskor att jobba med det de är bäst på, på sina egna villkor – och på så vis få en friare och mer flexibel vardag.

Medlink förmedlar konsultuppdrag för sjuksköterskor över hela landet och du är själv med och sätter villkoren för dina jobb. Är du ute efter ett kortare uppdrag under exempelvis semestertider eller något mer långvarigt? Hur mycket vill du jobba och på vilken typ av mottagning?

Du får en personlig bemanningsansvarig som matchar dig med uppdrag utifrån dina önskemål och behov. Har du svårt att välja hjälper Medlink dig med vägledning utifrån vad de tror skulle passa dig bäst.

Ta chansen: Om du vill prova på att jobba för Medllink kan du göra en intresseanmälan HÄR! Det är inte bindande.

Medlink startades 2014 med ambitionen att vara en personlig och engagerad arbetsgivare som sätter sin personal i första rummet. De erbjuder bra villkor, konkurrenskraftig lön och bästa möjliga service till sina anställda. Dessutom ser de till att alla medarbetare känner sig hörda – till exempel genom en veckovis avstämning där var och en får komma med sina åsikter.

Idag är Medlink ett av Sveriges största vårdbemanningsföretag och under åren har de sammanfört tusentals sjuksköterskor och uppdragsgivare. De har uppdrag inom alla specialiteter på olika sjukhusavdelningar inom regional, kommunal- och privat sjukvård. 

Om du är intresserad av att jobba för Medlink kan du göra en intresseanmälan redan idag. Här kommer du direkt till formuläret – när du fyllt i det kontaktar Medlink dig inom en arbetsdag.

Här kan du göra en intresseanmälan – det tar bara några minuter och är inte bindande! Sedan kontaktar Medlink dig för att berätta mer.

Nästa artikel