Så gör du för att drömjobbet inom vården ska hitta dig

Publicerat: 2021-19-5

Vill du hitta ett nytt drömjobb inom vården?
Bemanningsföretaget Medlink hjälper sjuksköterskor till jobb som de passar för och trivs med.
Medlink skannar av marknaden och hittar uppdrag som matchar just dig.
Det viktigaste är att de sjuksköterskor som jobbar hos oss känner sig så nöjda som möjligt. Vi erbjuder trygghet, goda villkor och bra ersättning, säger Frida Dahl på Medlink.

Vill du veta mer om Medlink? Fyll i en snabb intresseanmälan HÄR – inget CV eller personligt brev behövs!

Den svenska sjukvården har länge präglats av underbemanning och personalkriser, men bemanningsföretaget Medlink erbjuder sjuksköterskor en chans till bättre arbetsvillkor.

Deras målsättning är att vara en personligt arbetsgivare som hjälper sjuksköterskor till jobb som de verkligen trivs med. De erbjuder både långa och korta uppdrag inom alla specialiteter och över hela landet.

Många som väljer en karriär inom vården brinner för att hjälpa andra, men ibland kan det bli på bekostnad av ens egna behov. Är man inte nöjd med sin situation kan det vara läge att testa något nytt.

Att trivas och må bra är avgörande, liksom att man kan ha ett liv även utanför jobbet.

Som bemanningssjuksköterska hos Medlink har man möjlighet att styra över sina arbetstider och att ha både sommarsemester och julledighet om man så önskar.

Här kan du göra en intresseanmälan! Det tar bara några minuter och är inte bindande. Sedan kontaktar Medlink dig för att berätta mer.

Processen med att söka nytt jobb kan vara väldigt krävande och det kan vara svårt att hitta tiden, men här erbjuder Medlink en mycket enklare lösning. Hos dem får du en personlig bemanningsansvarig som letar upp passade uppdrag – sedan avgör du själv om det är något för dig eller inte.

– Våra specialiserade bemanningsansvariga hjälper till att hitta uppdrag som matchar dina önskemål och behov genom våra samarbeten med regioner runt om i hela Sverige. De ordnar även med boende om du tar ett uppdrag som är långt hemifrån, samt med resor till och från ditt uppdrag. Vi ser också till att du har all information om ditt nya uppdrag, berättar Frida Dahl som ansvarar för Medlinks sjuksköterskebemanning.

Om du vill veta mer om att jobba för Medlink kan du fylla i en intresseanmälan – det tar bara någon minut och är inte bindande. Medlink kontaktar sedan dig för att berätta mer och för att få höra mer om hur ditt drömjobb ser ut.

Ta chansen! Om du vill prova på att jobba för Medllink kan du enkelt göra en intresseanmälan HÄR.

Nästa artikel