Läkare: Jobba med det du är bäst på – smarta tjänsten matchar dig med rätt uppdrag

Publicerat: 2021-13-4

Hur ser ditt drömjobb ut? För många läkare har Medlink visat sig vara vägen till en friare och roligare karriär. Som konsultläkare hos Medlink erbjuds du uppdrag som matchar din kompetens och dina önskemål – till en konkurrenskraftig lön.

Medlink är ett vårdbemanningsföretag med en tydlig målsättning: Att vara den absolut bästa arbetsgivaren för sina medarbetare. Företaget grundades 2014 och är idag ett av Sveriges största vårdbemanningsföretag.

En förklaring till framgången är Medlinks metod för att alltid matcha rätt person med rätt uppdrag – ett vinnande koncept både för de som arbetar för Medlink och för de verksamheter som tar hjälp av företaget för sin bemanning. För dig som läkare innebär det att du får jobba med det du är bäst på och att din kompetens kommer till nytta där den behövs som mest.

Medlink förmedlar konsultuppdrag för läkare på olika sjukhusavdelningar inom regional, kommunal- och privat sjukvård över hela Sverige och du är själv med och sätter villkoren för dina uppdrag.

  • Var vill du jobba?
  • Vilken är din specialitet?
  • Är du ute efter ett kortare uppdrag under exempelvis semestern eller jourkompledigheten, eller vill du ha ett heltids- eller deltidsuppdrag under en längre period?

Utifrån dina önskemål matchar din personliga bemanningskontakt dig med jobb som känns skräddarsydda för just dig.

Som konsultläkare hos Medlink får du en personlig och engagerad arbetsgivare som sätter sin personal i första rummet. De erbjuder bra villkor, konkurrenskraftig lön och bästa möjliga service till sina anställda. Om du har ett eget företag kan du välja att arbeta genom det.

Om du är intresserad av att jobba för Medlink kan du göra en intresseanmälan redan idag. Klicka på knappen nedan så kommer du direkt till formuläret – när du fyllt i det kontaktar Medlink dig inom en arbetsdag.

Nästa artikel