Hungrig? Ladda ner appen och få 50% rabatt direkt

Visste du att det finns en app som gör att middagen eller lunchen blir mycket billigare? Genom att ladda ner appen TheFork kan du på några minuter få 50 procent rabatt på matnotan när du väljer rätter från à la carte-menyn (exklusive dryck).

50 procent på matnotan på flera populära restauranger – ladda ner appen kostnadsfritt här!

Appar hjälper oss allt mer i att underlätta i en hektisk vardag. I dag finns det smarta appar som hjälper oss med allt från träning till taxiresor.

För dig som är en riktig matälskare är appen TheFork ett riktigt hett tips om du ännu inte laddat ner den. Appen är redan en favorit hos många användare i både Sverige och andra delar av Europa.

Via appen kan du snabbt och enkelt boka bord på flera populära restauranger – och dessutom få halva priset på matnotan.

Så fungerar succéappen

Tanken med appen är lika enkel som smart. När du har laddat ner den till mobilen eller surfplattan tar det bara några sekunder att skapa ett konto. Väl inne i appen presenteras restauranger som är anslutna, och när det är dags för lunch eller middag är det bara att starta appen och se vilka restauranger som finns i din närhet.

Nalen serverar svenska klassiker i modern tappning.Man kan även se vilka restauranger som har högst betyg och de bästa kampanjerbjudanden som finns i närheten.

50 procent på flera restauranger

Just nu pågår TheFork Festival – något som kommer falla alla matälskare i smaken. Under festivalen får du nämligen 50% på matnotan på många restauranger när du väljer från deras à la carte-meny (exkl. dryck) om du bokar bord via appen.

I Stockholm kan man bland annat få 50 procent på populära restauranger som Nalen, Restaurang Frippe, Brasseriet, Bistro Linné och Phils Burger.

Om du istället för Stockholm befinner dig i Göteborg under TheFork festivalen kan du få 50 procent på matnotan på till exempel Charlies Bistro och Buenos Aires Argentine Steakhouse. 

Finns din favoritrestaurang med? Ladda ner TheFork-appen helt kostnadsfritt här!

Charlies Bistro satsar hårt på bra råvaror och närproducerad mat.
Nästa artikel