Guide: Hetaste restaurangerna där du får halva priset på matnotan

Stockholm och Göteborg kryllar av spännande och bra restauranger. Med appen TheFork kan man nu få 50 procent på matnotan på några av de hetaste restaurangerna just nu.

Det kan vara svårt att komma på nya middagsställen att käka på och det är lätt hänt att man ofta väljer samma restaurang, något som i längden kan bli ganska tråkigt även om maten är en favorit.

Både Stockholm och Göteborg är ju två städer som verkligen svämmar över av bra restauranger, och under TheFork Festival som pågår under hela mars får man 50% på matnotan på flera populära restauranger.

Allt man behöver göra är att ladda ner den kostnadsfria appen TheFork till mobilen eller surfplattan. I appen kan man sedan väldigt enkelt se vilka restauranger som är med i TheFork Festival. På bara några sekunder bokar man enkelt bord direkt i appen – när det är gjort så dras sedan 50 procent på matnotan vid val av rätter från à la carte-menyn (exklusive dryck).

Under festivalen finns det som sagt massor av spännande restauranger att prova eller gamla favoriter att besöka. Här kommer en guide med några vi gillar extra mycket just nu.

Missa inte chansen: Se alla restauranger i Stockholm där du kan få 50 procent på matnotan!

1. Nalen Restaurang

Regeringsgatan 74 111 39 Stockholm Sverige

En klassisk resturang i hjärtat av Stockholm. Serverar svenska klassiker i modern tappning, och all mat lagas från grunden med förstklassiga råvaror.

2. Brasseriet

Strömgatan 14 111 52 Stockholm Sverige

Brasseriet bjuder på fransk mat av högsta kvalitet och är en riktig favorit bland Stockholmarna. Boka via appen TheFork för 50 procent på matnotan.

3. Usine Bistro 38

Södermalmsallén 38 118 28 Stockholm Sverige

Med sin härliga atmosfär är Usine Bistro 38 är ett perfekt ställe att börja kvällen på. På menyn hittar man bland annat smakrika italienska klassiker.

4. Charlies Bistro

Gibraltargatan 60 412 58 Göteborg Sverige

På Gibraltargatan i Göteborg ligger populära Charlies Bistro. Satsar hårt på närproducerad mat och dryck och mat med riktigt bra råvaror.

5. Buenos Aires Argentine Steakhouse

Kungsportsavenyen 1 411 36 Göteborg Sverige

Argentina är ett land känt för sitt fantastiska kött, och det är precis vad du får på Buenos Aires Argentine Steakhouse tillsammans med en härlig atmosfär.

Missa inte chansen: Se alla restauranger i Göteborg där du kan få 50 procent på matnotan!

Nästa artikel