Här är burgarställena där du får 50% rabatt i dag

Hamburgertrenden verkar onekligen vara här för att stanna. Under TheFork Festival får man 50 procent rabatt på matnotan på några av de hetaste hamburgerrestaurangerna – om man bokar bord via deras app. 

Appen TheFork är helt kostnadsfri att ladda ner till mobilen eller surfplattan – och med den blir det snabbt mycket billigare att äta ute.

Om man bokar bord direkt i appen på någon av de nästan 100 anslutna restaurangerna i Stockholm får man nämligen 50 procent rabatt på matnotan om man beställer från à la carte-menyn (exklusive dryck).

För den som älskar hamburgare och det amerikanska köket är appen TheFork nästan ett måste. Flera av de populäraste hamburgerställena är nämligen möjliga att boka direkt i appen under TheFork Festival som pågår hela mars.

Under TheFork Festival får man 50 procent rabatt på matnotan om man bokar via appen. Det innebär i praktiken att man kan äta för halva priset på hamburgerrestauranger som Phils Burger och Gnarly Burger. Om man till exempel beställer en Double Phil’s, 320g – med dubbel ost, romansallad, dressing, lök, betalar man endast 82 kronor istället för ordinarie pris som är 164 kronor.

Missa inte chansen: Se alla restauranger där du kan få 50 procent på matnotan under hela mars!

Phils Burger

Bildkälla: Burgerdudes

Adress:
Götgatan 85 116 62 Stockholm
Drottninggatan 79 111 60 Stockholm

Vad väntar du på? Ladda ner TheFork-appen gratis idag och få 50 procent rabatt på mängder av populära restauranger.

Gnarly Burger

Adress:
Roslagsgatan 20 113 55 Stockholm (Vasastan)
Kungsgatan 7 111 43 Stockholm (Stureplan)
Fridhemsgatan 13 112 40 Stockholm (Fridhemsplan)

Nästa artikel