Läraren: ”Den här appen väcker läslusten hos ditt barn” 

Att läsa en är viktig nyckel till allt lärande.
Men idag är det många barn som upplever läsning som något tråkigt och svårt.
Nu har den nya generationens barnböcker, Pickatale, revolutionerat branschen.
– Eftersom tjänsten är digital får barnen ett roligt och spännande möte med läsningen, säger läraren Brede Gautland Andersen.

Klicka här för att ladda ner appen Pickatale direkt! Testa gratis – i två veckor!

Efter flera år som lärare inom grundskolan vet Brede Gautland Andersen hur viktigt det är att ett barn lär sig läsa för att klara av matematik och svårare texter i skolan. Brede menar att läslusten är helt avgörande.

– De barn som knäckt läskoden och känner läsglädje får det mycket enklare för sig när de blir äldre och möts av längre och mer komplexa texter, både när det kommer till facklitteratur och skönlitteratur. Därför är det viktigt att underlätta läsningen. Jag tror att nyckeln är att ha bra böcker tillgängliga så att barnen hittar något som fängslar dem, berättar han.

Vill du testa? Just nu får alla prova appen Pickatale gratis – i två veckor!

Det är här som den hyllade appen Pickatale kan göra stor skillnad! Den interaktiva läs och ljudboksappen har över 1 000 digitala böcker.

Den stora skillnaden jämfört med vanliga ljudböcker, är att barnen kan titta på illustrationer medan de följer med i texten, där varje ord är markerat på skärmen, samtidigt som berättarstämman läser. Detta ljudstöd kan vara en viktig faktor, både när det gäller utveckling av läsfärdigheter och barnens ordförråd.

– Pickatale kan bidra till att stimulera läsglädjen hos barn eftersom de erbjuder ett stort urval av böcker. Eftersom tjänsten är digital får barnen ett roligt och spännande möte med läsningen, säger Brede Gautland Andersen.

Just nu kan du testa Pickatale helt kostnadsfritt och utan bindningstid under två veckor. Ladda ner appen gratis och registrera dig för en testperiod och upptäck det fantastiska utbudet.

TIDSBEGRÄNSAT: Klicka här för att testa appen Pickatale gratis i två veckor!

Nästa artikel