Här är appen som hyllas av föräldrar: ”Gör läsningen mer rolig”

Pickatale är läs och ljudboksappen som lovordas av de som testat.
Appen, som väcker barns kärlek till läsning och inspirerar till lärande, får 4,4 i betyg av 5 möjliga.
– Nu ger vi fler möjligheten att testa gratis, helt utan bindningstid. Du registrerar dig på några sekunder och få två veckor gratis säger Sigbjørn Dugal, grundare av Pickatale.

TIDSBEGRÄNSAT: Klicka här för att registrera dig och testa appen Pickatale gratis i två veckor!

Det var när Sigbjørn Dugal ville ge sina egna barn möjligheten att läsa mer böcker som han upptäckte hur otillgängliga och dyra böckerna på nätet är. Det gjorde att han startade Pickatale som idag har över 1 000 interaktiva böcker i Sverige, Norge och Storbritannien.

– Det finns så många appar för barn där ute, men vi ser att många är beroendeframkallande utan att ge någon form av inlärningsvärde. Detta ville vi göra något åt, säger han.

Appen är ett digitalt och färgrikt universum för barn, med klickbara sidor och en karaoke-funktion som gör att orden blir markerade när de läses. Detta kan hjälpa till att stimulera läsglädje, lärande och stavning.

Klicka här för att registrera dig! Få två veckor gratis med hyllade appen

Den populära appen hyllas av användarna och får toppbetyg i Appstore.

Här är bara några av recensionerna:

”Vår pojke är genuint intresserad av appens innehåll. Han verkligen gillar det. Vi är mer positiva till detta än till spelappar. Det är en god hjälp vid lästräningen”, skriver en pappa.

”Appen gör läsningen mer lustbetonad och mindre ”trist” för min 6-åriga son. Han lyssnar på ljudboken medan han följer med i ord och ljud. Han är väldigt nöjd med det han får ta del av via appen och behöver inga andra ljudboksappar”, skriver en förälder.

”Min son använder appen varje kväll. I går var han djupt koncentrerad då han låg och lyssnade på faktaböcker om lejonet och vithajen”, skriver en annan.

Appen är helt gratis att ladda ner i Appstore och Google Play.  Glöm INTE att registrera dig för att få testa helt kostnadsfritt i två veckor!

TIDSBEGRÄNSAT: Klicka här för att registrera dig och få två veckor gratis med Pickatale

appstore_googleplay.jpg

Nästa artikel