Säljarnas riksförbund – enda facket som är specialister på säljyrket

Publicerat: 2021-15-3

Säljarnas riksförbund är nischade på säljyrket och rörlig lön, något de är helt ensamma om som fackförbund i Sverige. Ansök om medlemsskap via länkarna i den här artikeln – det är helt kostnadsfritt.

Ta mig till ansökningssidan. Det är helt gratis att skicka in sin ansökan till Säljarnas och tar bara några minuter.

Som medlem i Säljarnas har man många förmåner som ger trygghet och utveckling i jobbet. En av dem är till fri säljutbildning, där man får tillgång till mängder av webinarier, 6 fysiska utbildningstillfällen och en egen säljcoach i vardagen.

– Vårt mål är att medlemmar ska få rätt verktyg för att bli så framgångsrika som möjligt och samtidigt känna stor trygghet i vardagen, säger Jan Zetterström, förbundsordförande.

Man täcks av en inkomstförsäkring, får hjälp och stöd från en egen jurist som är specialiserad på säljyrket och rörlig lön. Dessutom kan man boka in individuell coachning inför lönesamtal eller ta del av unik lönestatistik för säljare. Här kan man läsa om en medlem som ökade sin lön med 10 000 kronor efter samtal med Säljarnas lönecoach.

Marcus Lindgren, account manager, ångrar inte sitt beslut att bli medlem i Säljarnas.

– Jag strävar efter konstant utveckling. Säljarnas coachning och nätverksträffar hjälper mig utvecklas som säljare! Varför skulle jag välja något annat när de specialiserar sig på säljare som mig, säger Marcus.

Om man blir nyfiken på Säljarnas medlemskap – ansök via den här länken. Det är helt gratis att skicka in sin ansökan och det tar bara några minuter.

Nästa artikel