Ny lönestatistik för säljare: Så mycket borde du ha i lön

Publicerat: 2021-7-5

Säljarnas riksförbund släppte nyligen lönedata för de vanligaste titlarna inom försäljning. Alla Säljarnas medlemmar kan ta del av statistiken. Ta reda på hur mycket du borde tjäna genom att bli medlem – det är helt kostnadsfritt att ansöka.

Läs mer och skicka in din ansökan till Säljarnas här! Det är helt gratis att ansöka och tar bara några minuter.

Nu är det guldläge att försöka få upp sin lön om man är säljare! I mars i år släppte Säljarnas riksförbund Lönebarometern, en sammanställning av löner för de mest förekommande titlarna inom försäljning, kopplat till olika branscher. Statistiken kan vara mycket värdefull att ha med sig vid till exempel ett lönesamtal.

I Lönebarometern kan man få reda på snittmånadslönen (fast och rörlig) under 2020 för säljare inom olika branscher och hur mycket lönerna har förändrats jämfört med tidigare år.

Lönebarometern visar dessutom statistik som till exempel snittmånadslön utifrån ålder och kön, vilken budget man har och vilken bransch man verkar i. Man kan även se vilka förmåner som är vanligast inom säljyrket.

Alla medlemmar i Säljarnas får tillgång till lönestatistiken. För att bli medlem kan man ansöka kostnadsfritt via länkarna i den här artikeln. Det tar bara några få minuter att fylla i en ansökan.

Ta mig till ansökningssidan. Det är helt gratis att skicka in sin ansökan till Säljarnas och tar bara några minuter.

*Nästan 4 000 personer deltog i undersökningen som gjordes jan-feb 2021. Personerna representerar tillsammans över 36 olika titlar inom försäljning.

GÅ MED I SÄLJARNAS RIKSFÖRBUND

– Bli en del av ett stort nätverk av drivna säljare
– Få stöd, trygghet och utveckling genom hela din karriär. Se allt som ingår här.
– Medlemskapet kostar 299 kr/mån oavsett vad du tjänar. Det är kostnadsfritt om du är student

Nästa artikel