6 viktiga anledningar att gå med i Säljarnas riksförbund

Publicerat: 2021-4-2

Rollen som säljare kan vara både utmanande och lönsam, men också oberäknelig. Därför kan det vara bra att få råd och stöd om oförutsägbara situationer skulle uppstå. Här är 6 viktiga anledningar att gå med i Säljarnas riksförbund – och så gör man för att ansöka kostnadsfritt.

Läs mer och skicka in din ansökan till Säljarnas här! Det är helt gratis att ansöka och tar bara några minuter.

1) Mer trygghet med inkomstförsäkring
Säljarnas vill att deras medlemmar ska kunna leva på sin inkomst även om de mot förmodan skulle förlora jobbet. Alla medlemmar omfattas av en inkomstförsäkring som gör det möjligt att leva på sin inkomst vid arbetslöshet. Dessutom är det en trygghet i oroliga tider.

2) Hjälp och stöd från en egen jurist
Säljarnas jurister är det enda fackförbund som är specialister på säljyrket och rörlig lön. Alla medlemmar i Säljarnas får tillgång till en egen jurist som till exempel kan se över anställningsavtal eller hjälpa till vid oklara situationer. Det finns även en juristjour som har öppet alla vardagar för enklare frågor.

Via Säljarnas får man tillgång till en egen jurist och en egen säljcoach.

3) HELP-försäkring
Medlemmar i Säljarnas har möjlighet att täckna en HELP-försäkring som ger tillgång till en jurist, vilket kompletterar Säljarnas egna jurister som har hand om arbetsrättsliga frågor. HELP-försäkringen ger obegränsat antal timmar juristhjälp som hjälper till vid all typ av vardagsjuridik för medlemmen och dennes familj.

4) Lönestatistik från 2020
Som medlem hos Säljarnas får man tillgång till helt ny lönestatistik från 2020 över säljroller inom olika branscher. Man kan se till exempel snittlön utifrån bransch, kön, roll och ålder. Det är väldigt bra underlag att ha med sig på ett lönesamtal!

5) Egen säljcoach och rådgivning inför lönesamtalet
Man får tillgång till en av Sveriges mest meriterade säljcoacher; Helena Lehmus, VD och grundare av Stockholm Sales Institute.

Dessutom får man tillgång till en egen coach inför lönesamtalet. Ken Skoog, en av Säljarnas lönecoacher, berättar om hur han hjälpte en medlem öka lönen med 10 000 kronor i den här artikeln.

6) Säljutbildning ingår
Säljarnas strävar alltid efter att medlemmarna ska utvecklas i deras arbetsroller. Därför har de nyligen lanserat en kunskapsbank med över 100 digitala sessions och 10 fullmatade webinarier. Utöver det ingår även 6 fysiska utbildningstillfällen med en meriterad säljexpert.

Läs mer och skicka in din ansökan till Säljarnas här! Det är helt gratis att ansöka och tar bara några minuter.

GÅ MED I SÄLJARNAS RIKSFÖRBUND

– Bli en del av ett stort nätverk av drivna säljare
– Få stöd, trygghet och utveckling genom hela din karriär. Se allt som ingår här.
– Medlemskapet kostar 299 kr/mån oavsett vad du tjänar. Det är kostnadsfritt om du är student

Nästa artikel