Vitaminerna som kan minska PMS-symptom – så får man i sig dem dagligen

Menstruationen kan innebära både smärtor och obehag för alla kvinnor. Men det finns vitaminer som bidrar till att motverka bekymren så att man kan känna sig som sig själv hela månaden. Här är Vita Woman med dokumenterat effektiva ingredienser.

Nya kosttillskottet framtaget för att motverka obehaget som kommer med menstruationscykeln. Klicka här för att göra din beställning redan idag!

Genom att regelbundet få i sig tillräckligt med omega 3, 6 och 9-fettsyror tillsammans med GLA finns möjlighet att motverka obehag och smärtor som kan uppstå i samband med menstruationen. Detsamma gäller kalcium och vitamin B6 i kombination med magnesium. Nu finns ett kosttillskott med alla de viktiga ingredienserna i en och samma kapsel – och gör att alla kvinnor kan känna sig som sig själva varje dag hela månaden.

Kosttillskottet heter Vita Woman och är framtaget för att optimera hormonbalansen i kroppen. Flera studier har gjorts och visar att Vita Woman innehåller ingredienser med dokumenterad effekt – dessutom framställt av enbart naturliga råvaror.

Faktum är att många av ingredienserna i Vita Woman visat sig ha en positiv effekt för att motverka de bekymmer som kan uppstå i samband med menstruationen: uppblåsthet, ömma bröst, magsmärtor eller muskelsmärtor. Ingredienserna hjälper dessutom till att upprätthålla en bra energinivå, minska kramper och motverka humörsvängningar.

För att få så bra effekt som möjligt rekommenderas ett långvarigt dagligt intag av Vita Woman, som funnits länge i Norge och nu kommit till den svenska marknaden.

Nu har man chansen att komma igång för endast 299 kronor (inklusive frakt) under 30 dagar. Man gör sin beställning genom att klicka på länken nedan.

Nya kosttillskottet framtaget för att motverka obehaget som kommer med menstruationscykeln. Klicka här för att göra din beställning redan idag!

Nästa artikel