Så får man en gyllenbrun hud i sommar

Många längtar efter den perfekta gyllenbruna huden på sommaren.
Då finns det ett trick som kan vara bra att känna till: Royal Tan – både en betakaroten- och en skönhetsprodukt med dokumenterad effekt.

”Den är värd varenda krona”, skriver kunden Viktoria.

Få en naturlig, gyllenbrun hudfärg. Klicka här för att beställa kraftfulla Royal Tan redan i dag.

Under sommaren är det många som hoppas på en solbränna som dessutom sitter kvar så länge som möjligt. Och även om nyckeln förstås är att vara ute i solen och ta vara på det fina vädret finns det flera viktiga knep för att skaffa sig en riktigt gyllenbrun hud i sommar.

Royal Tan är ett norskt kosttillskott fullproppat med betakaroten och som också är stärkande för hår och naglar. När man tar Royal Tan regelbundet förstärks kroppens lager av färgpigmentet melanin – vilket gör att den bruna färgen håller i sig ytterligare. Med Royal Tan får man också en snabbare och djupare solbränna, och eftersom tillskottet innehåller black carrot undviker man den orange färgen som annars är vanlig vid liknande produkter.

Men en sak som irriterar många är hud som flagnar efter många timmar på stranden eller i solstolen. Då är det extra viktigt att hålla huden fuktig vilket bland annat uppnås genom zink – som också är en av ingredienserna i det norska kosttillskottet Royal Tan.

Det är det norska företaget Vita Pura, med över 20 000 kunder, som står bakom Royal Tan. Responsen från flera av kunderna har varit överväldigande.

– Den är värd varenda krona, kommenterar kunden Viktoria på Vita Puras hemsida.

För bästa möjliga effekt bör Royal Tan tas regelbundet under lång tid – och genom att gå in på länkarna nedan kan man göra sin beställning redan i dag. Klicka här för att läsa mer om ingredienserna i Royal Tan och för att göra en beställning.

Få en naturlig, gyllenbrun hudfärg. Klicka här för att beställa kraftfulla Royal Tan redan i dag.

Nästa artikel