Hemligheten bakom Vita Woman – ingredienser med dokumenterad effekt

Hormonerna i kroppen är som en berg- och dalbana och många kvinnor upplever att man mår dåligt dagarna innan sin menstruation. PMS besvär är vanligt och många är i behov av en lindring under dessa dagar i månaden. 

Lindra PMS-besvär på ett naturligt sätt – Dokumenterad effekt efter 3 månader. Läs mer här.

Nedstämdhet, humörsvängningar, oro och ångest, irritation och lättretlighet, energilöshet, sötsug, huvudvärk, sömnsvårigheter och svullnad i kroppen – listan är lång. Faktum är att alla kvinnor känner någon gång i livet av dessa symptom under sin PMS. Men det finns bra dokumenterade naturliga preparat som kan hjälpa effektivt mot PMS besvären.

  • Gammalinolensyra (GLA) är en essentiell fettsyra som visat sig effektivt minskat PMS-symptom. Speciellt mot menssmärtor, huvudvärk och ömma bröst.
  • OMEGA 3,6 och 9-fettsyror har bevisats kunna motverka generella symptom under PMS. Omega 3 kan även hjälpa mot humörsvängningar, depression och uppblåsthet.
  • Magnesium stärker effekten av vitamin B6 för en optimal hormonbalans som ger lindring av PMS-symptom. Förutom att det är effektivt mot humörsvängningar så är det viktigt för bra muskel- och hjärthälsa – samt god förbränning. 
  • Kalciumkarbonat är extra effektivt mot uppblåsthet och ömma bröst. Dessutom stärker det skelettet och är bra för nervsystemet.
  • Vitamin B6 upprätthåller kroppens hormonbalans och har visats sig hjälpa mot depression, utmattning, humörsvängningar och ökad irritabilitet.

PMS symtomen är olika för alla kvinnor och kan förekomma i olika grader och förändras under livet – exempelvis efter man har fått barn.  Det är dokumenterat att bäst effekt är om man kombinera dessa naturliga preparaten– då de samarbetar och förstärker varandras egenskaper.

Vita Woman är producerat i Norge och innehåller alla dessa ingredienser. En tablett dagligen i 2–3 månader eller under en längre tid kan hjälpa att uppnå en optimal hormonbalans och lindring av PMS-besvär.

PMS besvär?  Prova Vita Woman – dokumenterad effekt och innehåller bara naturliga ingredienser.

Nästa artikel