Nividas Eyewear: ”Därför har vi fast pris på progressiva glasögon”

Glasögonmärket Nividas Eyewear är uppstickaren som knockar konkurrenterna när det gäller stil, pris och kvalité.
De erbjuder progressiva glasögon till fasta priser – 3 499 kronor eller  4 499 kronor.
– Just nu ger vi dessutom 20 % rabatt på alla progressiva glasögon, säger Axel Jacobsson, grundare och vd för Nividas Eyewear.

Tidsbegränsat erbjudande: Få 20% rabatt på kompletta progressiva glasögon. Klicka här för att ta del av erbjudandet >>

Nividas Eyewear är det svenska glasögonmärket som revolutionerat glasögonbranschen de senaste åren.

De erbjuder svenskarna snygga glasögon till rimligt pris, utan att tumma på kvalitén. Hemligheten är att de har skippat alla dyra och onödiga mellanhänder.

– Vi designar själva, har direktkontakt med egna fabriker, och säljer direkt till slutkund via några få egna butiker samt online, och det sammantaget gör att vi kan ha väldigt mycket bättre priser än andra, berättar Axel Jacobsson.

Fast pris för progressiva

Just när det gäller progressiva glasögon är skillnaden stor om man jämför med konkurrenterna. När många av konkurrenterna tar det dubbla priset bara för glaset har Nividas Eyewear ett fast pris för kompletta progressiva glasögon.

– Vårt fasta pris för progressiva glasögon innebär att alla våra modeller kostar lika mycket och att behandlingar som anti-rep och anti-reflex ingår tillsammans med den faktiska bågen och glaset, säger Axel Jacobsson.

[button url=”https://nividas.com/progressivaglasogon” style=”orange” size=”small” target=”_blank”]Få 20 % rabatt på kompletta progressiva glasögon – klicka HÄR! [/button]

I höst firar de 5 år som uppstickare inom branschen och det gör man med ett erbjudande som man inte får missa. 20 % rabatt på alla progressiva glasögon.

Det innebär att man nu betalar:

  • 2 799 kr (Ordinarie pris: 3 499 kr för bas)
  • 3 599 kr (Ordinarie pris:  4 499 kronor för premium)


Fördelen med
progressiva glasögon är att de har flera styrkor i glaset så att du ser skarpt på kort, mellan och långt avstånd och du slipper krångla med olika glasögon.

Klicka HÄR för att boka din synundersökning –  få 20 % rabatt på progressiva glasögon.

 

Nästa artikel