Höstens hetaste erbjudande: 20 % rabatt på progressiva glasögon

Här är höstens hetaste erbjudande som du inte får missa.
Svenska Nividas Eyewear har fast pris på progressiva glasögon och halva priset mot konkurrenterna.
Under en tidsbegränsad period erbjuder de ytterligare 20% rabatt.
– Vi vill att fler ska upptäcka att progressiva glasögon med märkesbågar inte behöver kosta skjortan, säger grundaren och vd:n Axel Jacobsson.

JUST NU:  Nividas Eyewear firar 5 år – ger 20 % rabatt på progressiva glasögon. Nu 2 799 kr för kompletta progressiva glasögon!

Det svenska glasögonmärket Nividas Eyewear har fullkomligen revolutionerat glasögonbranschen när det gäller progressiva glasögon. De har slopat alla mellanhänder, designar själva och har direktkontakt med egna fabriker.

Det här gör att de har kunnat kapa priserna rejält. Jämför man med konkurrenterna kan det handla om så mycket som halva priset för progressiva glasögon. Dessutom erbjuder de alltid fast pris.  (Ordinarie pris: 3 499 kr för bas eller 4 499 kr för premium.)

Nu firar Nividas Eyewear fem år som utmanare i optikbranschen med ett erbjudande som man inte får missa: 20 procent rabatt på deras progressiva glasögon.

Det innebär att man nu betalar:

  • 2 799 kr (Ordinarie pris: 3 499 kr för bas)
  • 3 599 kr (Ordinarie pris:  4 499 kronor för premium)

För att ta del av erbjudandet; klicka på länken här under och boka en tid för en synundersökning. Progressiva glasögon går enbart att köpa i butik då pupillhöjd måste prickas ut på glasögonbågen manuellt.

NYA DEALEN: Få 20 % rabatt på kompletta progressiva glasögon. Klicka här för att ta del av erbjudandet >>

Nästa artikel