4 anledningar till att köpa progressiva glasögon hos Nividas Eyewear

Nividas Eyewear vill inte vara som andra optiker.
Den svenska utmanaren designar progressiva glasögon med hög modegrad och kvalitet – som får kändisar att hänföras.

I höst öppnas nu ännu en möjlighet.
– Vi firar 5 år som uppstickare inom optikbranschen och ger 20 % rabatt på progressiva glasögon, säger Axel Jacobsson, grundare och vd för Nividas Eyewear.

Tidsbegränsat erbjudande: Få 20% rabatt på kompletta progressiva glasögon. Klicka här för att ta del av erbjudandet >>

 1. Stilsäkra svenskar älskar dem

Den senaste tiden har en rad av tv-profiler, kungligheter och modeexperter synts i de stilrena bågarna. Dessutom hyllas Nividas Eyewear i recensioner, av 71 recensioner på Facebook får Nividas Eyewear hela 4,9 i betyg.

 2. De har ALLTID fast pris för kompletta progressiva glasögon

Jämför man med konkurrenterna kan Nividas Eyewear hålla priset betydligt lägre – ibland så mycket som hälften av det du betalar hos andra för progressiva glasögon. Som kund får man ALLTID fast pris på kompletta progressiva glasögon!

3. Man får 20 % rabatt

Har man redan progressiva glasögon och är ute efter ombyte, eller om man vill testa progressiva glasögon för första gången, är oktober en  perfekt att göra slag i saken. Köper man progressiva glasögon får man just nu 20 % rabatt.

Det innebär att man nu betalar:

  • 2 799 kr (Ordinarie pris: 3 499 kr för bas)
  • 3 599 kr (Ordinarie pris:  4 499 kr för premium)

[button url=”https://nividas.com/progressivaglasogon” style=”orange” size=”small” target=”_blank”]Få 20 % rabatt på kompletta progressiva glasögon – klicka HÄR! [/button]

4. Du kan ha fel typ av glasögon när du läser det här

Eftersom synen ofta försämras gradvis så är det inte alltid lätt att upptäcka förändringen. Men det finns flera signaler att hålla utkik efter.
– Det kan vara att man kompenserar genom att hålla tidningen längre ifrån sig för att kunna läsa. Har man progressiva glasögon sedan tidigare kan det här vara ett tecken på att de börjar bli för svaga, säger Johan von Unge, legitimerad optiker på Nividas Eyewear.

Tidsbegränsat erbjudande: Få 20% rabatt på kompletta progressiva glasögon. Klicka här för att ta del av erbjudandet >>

Nästa artikel