Nu byter allt fler svenskar digital brevlåda – så skaffar man Billo

Under de senaste åren har många valt att börja använda en digital brevlåda som komplement till den fysiska.
Numera finns det flera aktörer på marknaden, där Billo har seglat upp som ett av de mer praktiska alternativen.
Så här går man till väga för att ansluta sig till Billo.

Förenkla din posthantering – så kommer du igång med Billo

Den digitala utvecklingen för posthantering har gått snabbt under de senaste åren, och idag har flera miljoner svenskar en digital brevlåda där man regelbundet tar emot fakturor och annan viktig information. Men i takt med att fler aktörer etablerar sig på marknaden blir det även tydligt hur dessa skiljer sig åt.

Till exempel är det endast ett fåtal företag som har tillstånd att leverera myndighetspost till sina användare – ett av dessa är Billo. Många användare har av praktiska skäl redan valt att ansluta sig, och att byta från sin gamla digital brevlåda till Billo går på bara några minuter.

Så här gör man för att ansluta sig till Billo:

  1. Klicka på den här länken för att komma vidare till Billos hemsida. Klicka sedan på knappen ”Kom igång”.
  2. Du kommer sedan att få identifiera dig tryggt och säkert med hjälp av BankID, och du klickar helt enkelt på ”Logga in”.
  3. När registreringen väl är genomförd är det dags att ladda ner Billo som app på din smartphone. Gå in på App store eller Google play, beroende på vilken mobiltelefon du har, och sök efter Billo. 
  4. När appen är nedladdat och du har loggat in är registreringen klar, och du kommer nu att kunna få all din post digitalt med hjälp av Billo.

Billo är den perfekta lösningen om man vill göra sitt liv lite smidigare. Oavsett om det gäller fakturabetalning eller tidsbokning för ett läkarbesök är Billo ett första steg till en förenklad vardag.

Genom att klicka på länken här nedan kan man komma i gång med Billo redan idag.

Förenkla din posthantering – så kommer du igång med Billo

Nästa artikel