Det här är Billo – framtidens smarta brevlåda

Att hålla koll på sin post ska vara enkelt, och med en digital brevlåda från Billo slipper du det krångel som fysisk post kan medföra.
Här är tjänsten som tar digital posthantering till en ny nivå, och som gör ditt liv lite enklare.

Förenkla din posthantering – så kommer du igång med Billo

Posthantering är en av samhällets äldsta funktioner, med flera hundra år på nacken. Man i takt med att den digitala utvecklingen går framåt finns det idag förväntningar på att även post- och brevhantering ska kunna levereras på ett smidigt sätt, något som inte alltid uppfylls genom fysisk leverans. 

Det är således inte konstigt att många svenskar har valt att skaffa en digital brevlåda hos Billo. Genom att samla all sin post på en och samma plats behöver man inte längre oroa sig för leveranstider, framkomlighetsproblem och försvunna brev – med Billo samlas allt i en och samma app.

En av de viktigaste aspekterna för många användare är att kunna få all post levererad digitalt, såväl fakturor som viktiga brev. Billo är en av få aktörer på marknaden med tillstånd att leverera myndighetspost digitalt, och som användare behöver man således inte oroa sig för att missa viktig information.

Förenkla din posthantering – så kommer du igång med Billo

För den som är van att få fakturor digitalt är det även viktigt att känna till den smidiga betallösningen i Billos app. Det spelar ingen roll om man har flera konton i olika banker som ens räkningar ska dras från. Med Billo kan man enkelt välja mellan flera olika konton var pengarna ska dras från, och man slipper på så sätt det krångel som kan uppstå när pengar måste flyttas runt innan en faktura ska betalas.

Billos mål är att göra hanteringen av post enklare för alla sina användare, oavsett vilka behoven är, och för den som upplever krångel med fysisk posthantering kan Billo vara lösningen som gör vardagen lite mer bekväm. Att registrera sig är enkelt och tryggt med hjälp av BankID, och när man sedan har laddat ner appen har man på bara några minuter skapat en digital brevlåda.

Genom att klicka på länken här nedan kan man skaffa Billo och komma i gång redan idag.

Förenkla din posthantering – så kommer du igång med Billo

Nästa artikel