LISTA: Här är alla fördelarna med Billo

En samlad posthantering, enklare fakturabetalningar och en insats för miljön.
Det finns många fördelar med att ha en digital brevlåda, och med Billo blir livet lite lättare.
Nu kan man enkelt registrera sig och ladda ner appen, helt utan kostnad.

Förenkla din posthantering – så kommer du igång med Billo

Det finns saker i livet som man bara vill ska fungera, utan krångel, utan problem. Hantering av post, som länge har innefattat viktiga brev och fakturor, är definitivt en sådan sak som man endast märker av när det inte fungerar som det ska.

Dessvärre har allt fler svenskar blivit varse vilka problem som kan uppstå när posthanteringen inte levererar som utlovat, inte minst om man är boende i glesbygden där hanteringen av post i många fall är undermålig.

Som tur är finns det en lösning för att slippa de bryderier som uppstår när viktiga brev, såsom information om läkarbesök och fakturor, inte levereras som de ska. Att viktig information samlas i en digital brevlåda, vilket bidrar till färre transporter och en insats för miljön, är bara en av många fördelar med att använda Billo:

  • Allt på ett ställe
    I stället för att leta efter och samla ihop viktig information från fysiska brev erbjuder Billo sina användare en digital adress dit all post skickas. Breven skannas in och levereras direkt till den digitala brevlådan, utan dröjsmål.
  • Information från myndigheter
    Billo har som en av få aktörer tillstånd att dela ut myndighetspost digitalt, vilket gör att du även kommer att få viktig information från myndigheter, regionen och kommunen direkt till din digitala brevlåda.
  • Enklare fakturabetalningar
    Att betala räkningar digitalt gör de flesta redan, men Billo underlättar även hanteringen av fakturor från företag/myndigheter som man inte får regelbundna e-fakturor från. Till skillnad från andra företag som erbjuder digitala brevlådor kan man med Billo även välja vilket av ens konton som pengarna ska dras från – en perfekt lösning för alla som har flera bankkonton avsedda för olika utgifter

Att komma i gång med Billo är busenkelt, och tar bara några minuter. Med hjälp av BankID registrerar man sig tryggt och säkert, och när man sedan laddat ner appen har man på kort tid gjort livet lite enklare tack vare sin nya digitala brevlåda.

Genom att klicka på länken här nedan kan man skaffa Billo redan idag.

Förenkla din posthantering – så kommer du igång med Billo

Nästa artikel