Hitta allt till kalaset hos Adlibris

Äntligen är våren här på riktigt och det är dags att börja planera för sommarens aktiviteter. Ska du ordna barnkalas i trädgården i sommar? Eller kanske rent av ett bröllop? Adlibris breddar sitt sortiment och nu hittar du både dekorationer, porslin, presenter och allt annat du behöver till kalaset.

Är du bjuden på fest i sommar? Just nu fyndar du fina presenter för under 100-lappen hos Adlibris.

Adlibris är en av Nordens ledande nätbutiker och är känt för sitt breda sortiment av böcker och låga priser. Men nu storsatsar företaget på att bredda sortimentet ännu mer och erbjuda mer än böcker till sina kunder. Nu kan man hitta både leksaker, garn, pyssel, skönhetsprodukter och köksartiklar på sajten.

– Det känns jättekul att kunna erbjuda ett så brett sortiment till ett så lågt pris. Vårt mål är att vara en välkomnande och inspirerande sajt där kunderna kan handla alla produkter de behöver för att kunna skapa, leka, pyssla och planera sommarens aktiviteter, berättar Sakari Luovio, försäljningschef på Adlibris.

Under våren har nätbutiken fyllt på med produkter som passar till sommarens kalas. Allt från bordsdekorationer och leksaker till tårtfat och baktillbehör. Självklart hittar du även den perfekta presenten i sortimentet.

– Mitt bästa presenttips är en Instax-kamera som framkallar bilderna direkt. Den kommer garanterat bli uppskattad under kalaset! tipsar Sakari Luovio.

Bli festfin i håret till festen! Nu kan du fynda hårvårdsprodukter hos Adlibris.

Nästa artikel