Testet avslöjar: så vet du vilka vitaminer din kropp behöver

De flesta av oss kan må bra av att tillföra kroppen lite extra vitaminer. Men det är inte alltid så lätt att veta vilka ämnen man ska välja. Med dinVitamins superenkla test får man svaret på någon minut – direkt i skärmen.

Kolla in på dinVitamins hemsida och gör testet redan idag – just nu kan alla få hem fyra olika vitaminer per dag i en hel månad för bara 49 kronor. 

Vilka vitaminer man behöver mest av beror på en rad olika faktorer, därför är det viktigt att välja noga. En 80-årig man har inte samma behov som en ung kvinna och en elitidrottare behöver andra vitaminer än den som inte tränar alls.

När man beställer vitaminer från dinVitamin kan man först göra ett test på företagets hemsida. Testet kommer fram till vilka vitaminer man har extra behov av och skräddarsyr ett paket efter det.

DinVitamin, som är nya på marknaden, skiljer sig från de flesta andra aktörer i branschen. I stället för att klumpa ihop alla kunder och erbjuda samma produkt har de samlat en mängd vitaminer, mineraler och naturprodukter och rekommenderar olika beroende på vem som ska ha dem.

Klicka här för att komma till dinVitamin och lägg din beställning redan idag.

Oavsett om man är ung, gammal, tränar kontinuerligt eller mest ligger hemma kan dinVitamin vara ett bra komplement till en balanserad kost. Produkten används av människor i alla situationer i livet, från unga karriärsmänniskor till pensionärer till den före detta elitidrottaren Magdalena Forsberg.

”Hög kvalité och svensk tillverkning är viktigt för mig”, säger Forsberg själv på företagets hemsida.

Inte nog med att dinVitamin erbjuder en unik tjänst – just nu kan alla nya kunder testa produkten till ett väldigt förmånligt pris. För bara 49 kronor får man fyra olika hälsosamma ämnen om dagen i en hel månad.

Via länken här under kan man gå in och göra testet redan idag – det tar mindre än en minut och man får svar på en gång.

Nästa artikel