Just nu: specialpris på nya svenska vitaminerna

I dag kan det vara svårt att få i sig rätt mängd vitaminer och mineraler med den vanliga kosten. Därför kan det vara en idé att tillföra kroppen detta via tillskott. Just nu får alla nya kunder testa dinVitamin till lanseringspriset 49 kronor.

Black weekend: Just nu kan alla testa den nya smarta kosttillskottjänsten – välj fyra olika vitaminer eller mineraler om dagen i en hel månad för 49 kronor.

En välbalanserad kost och motion är A och O för att hålla sig pigg och frisk. Är man inte säker på att man får i sig allt man behöver via maten kan det dock vara en idé att tillföra kroppen lite extra vitaminer. Därför använder sig många av tillskott, för att ge kroppen en extra skjuts.

Den som vill ha en prisvärd kvalitetsprodukt kan med fördel beställa hos dinVitamin. Alla deras produkter, som till exempel järn, nypon och gurkmeja, framställs i en fabrik i Kumla under strikt översikt.

Tabletterna är fullproppade med naturliga ämnen och många av dem innehåller produkter som ätits i hälsosyfte i hundratals år. Just dinVitamins produkter används av allt från pensionärer till elitidrottare. En som har valt att använda sig av den nya tjänsten är den före detta skidskyttedrottningen Magdalena Forsberg.

”Hög kvalité och svensk tillverkning är det som är viktigt för mig” , säger Forsberg till dinVitamins hemsida.

Just nu är det dessutom extra förmånligt för alla som vill testa på tjänsten. För bara 49 kronor kan man prova dinVitamin i en hel månad och själv upptäcka fördelarna. Det gör att man för en ganska billig peng kan hjälpa kroppen att hålla sig pigg och kry.

Om man inte riktigt vet vilka ämnen man behöver ett tillskott av kan man göra ett enkelt test på företagets hemsida. Då får man ett förslag på vitaminer direkt i skärmen som passar den egna livssituationen.

Via bilden här under kommer man direkt in till dinVitamins hemsida och genom det enkla testet får man ett skräddarsytt paket direkt i skärmen. När man gjort beställningen får man hem produkterna i färdigpackade påsar för veckans alla dagar.

Nästa artikel